Van esély arra hogy behívnak szóbelizni a Móricz Zsigmond Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
57 pontot irtam (igen, tudom, nagyon elrontottam..) az atlagom pedig 3,8as. Szerintetek van rá esély h behívnak?2019. jan. 28. 15:03
1/6 anonim válasza:
Nem. Tavaly 65 ponttól hívtak be szóbelizni + minimum 4,1-es átlag kellett hozzá.
2/6 anonim válasza:
Még hova jelentkeztél
e sulin kívül?
3/6 anonim válasza:
Ezzel asz átlaggal
inkább szakgimit próbálj meg
4/6 anonim válasza:
Csak protekcióval.
Én 60 felett írtam, ugyanilyen átlagom volt, talán egy fokkal jobb. Sajnos így is elutasítottak. Az 57-tel nem lenne akkora gond a behívást illetően, de az átlag kevés.
5/6 anonim válasza:
Engem behívtak 54 ponttal és fel is vetek. Igaz az átlagom 4,7 volt, szóval a követelmény fölött de felvettek. Pedig nagyon elrontottam a felvételimet.
6/6 refulgence válasza:
Idén engem 65 ponttal és 4,9-es bizonyítvánnyal hívtak be,és én voltam kb az utolsó. Mert ismerek egy fiút akinek 2 ponttal kevesebb pontja volt,őt már nem hívták be. A szóbelim max pontos lett,úgyhogy remélem felvesznek,töri szakra akarok menni.
Egyébként lehet a vírus miatt,de most mindenhol jobban megszűrték a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!