Ezekkel az eredményekkel fel fognak venni a Vörösmarty Mihály gimnázium élsportolói tagozatára? ,
Most kaptam meg az írásbeli eredményeket, a magyar 35 pont a matek 38 (Jelenleg totális extázisban vaqgyok, mert itthon összesen 2 feladatlapot csináltam meg, és szent meggyőződésem volt hogy a matekom max 25 pont lesz.) nem tudom mennyire számít ez jónak, vagy átlagosnak.
A sportlapra tudtuk írni a Kanadában megrendezett '17-es világkupa 3. helyezést, diákolimpiai helyezést, és magyar bajnoki első helyezést is.
A beszélőkémmel nincs gond, könnyedén, választékos szóhasználattal ki tudom fejezni a gondolataimat. A füzetvezetésem nem a legszebb, mondhatni valamelyest igénytelen, sok benne az órai hibákból, elírásokból eredő áthúzás, firka, a rajzok és az unatkozás jelei is megtalálhatók benne. :'D. Sokat kések, mondhatni napi szinten, ez gondolom látható lesz a biziben,, vagy a kinyomtatott e-naplóban.
A vitt jegyeim nem a legjobbak, 3-as 4-es tanuló vagyok.
Szívesen várom mindenki válaszát, az élsportolói osztályba járók tapasztalait, pontszámait főképp.
73 pont az nagyon szep eredmeny, gratula! Sok kitűnő tanuló örülne neki!
Jó esélyed van a Vörösmartyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!