Nagyon rosszul sikerült a központi felvételim. Van esélyem így arra, hogy bejussak az érdi Vörösmarty Gimibe?
Nagyon sokat, szinte a félév alatt mindennap gyakoroltam a felvételire. Szerettem volna/szeretnék bekerülni egy jó 4 osztályos gimmáziumba, de úgy érzem nagyon izgultam a felvételi írása közben, illetve elég nehéznek ígérkezett a matek, és így a 100 pontból kb 30,40-re saccolom az összpontszámot. Tudom ez valóban édes kevés egy erős gimibe, meg nem is tudni még, hogy hogy alakulnak a jelentkezések, de kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy érdemes-e egyáltalán gimiben gondolkodnom. Viszont a 7. évvégi és a 8. félévi jegyeim 1-2 tantárgy kivételével mind ötös volt, illetve a 8.-os félévim csak lesz.
Légyszíves csak olyan válaszoljon, aki valóban tud ezzel kapcsolatban segíteni.
Ha tényleg csak 30-40 pontod lesz a központin, akkor sajnos nem sok esélyed van, hogy behívjanak... ismerem a sulit, nagyon nagy a túljelentkezés. 60 pont alatt nem szoktak senkit sem behívni.
Sajnálom! És ne legyen igazam!
Amíg nincs hivatalos értesítésed a központin elért pontszámaidról felesleges hisztizned és agyalnod azon hogy felvesznek e vagy sem.
A felvételed függ az oda jelentkezők eredményétől is. Szóval nehogy a Dunának menj, míg túl nem vagy a szóbelin (persze utána se)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!