Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mentális kimerültség ellen...

Mentális kimerültség ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon jól tanultam középiskolában és egyetemen is, de mostanában teljesen leblokkoltam. Nem nagyon tudtam szinte semmit pihenni évek óta, annyira erőltetett volt az egyetemi menetrend, minden nyáron, minden ünnep, szünet alatt is ezzel kellett foglalkozni. A szakdolgozatomat nagy nehezen leadtam november végén, hosszú szenvedés és idegeskedés után, aztán úgy terveztem, hogy egy kicsit pihenek, mással is foglalkozok, erre benyögték, hogy január 3-án már záróvizsga...szóval megint semmi idő nem maradt, sőt már kapkodni kell a tételekkel december elejétől. Most viszont tényleg úgy érzem, hogy már nem bírom, nem tudok koncentrálni pár percig sem, nem tudom értelmezni a tananyagot, mintha lehúzták volna a rolót, nem ragad meg a fejemben, mint máskor. A szakdolgozat miatt is kellene diasort csinálni, de egy betűt nem tudtam írni ahhoz sem.
2018. dec. 30. 10:47
 1/1 anonim ***** válasza:
3-ig összeszorítod a fogad és kibírod!
2018. dec. 30. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!