Fogyókúra alatt mit lehet tenni kimerültség ellen?
Figyelt kérdés
Diétázom és napról napra jobban érzem hogy hamarabb elfáradok munkahelyen és hazaérek ledőlök az ágyra és csak fekszek a kezemet nem bírom megemelni olyan fáradt vagyok. Nehéz fizikai munka mellet súlyzós és kardiós edzést is végzek.Mit lehet tenni hogy a nap folyamán energikusabb legyek? 22f2017. jún. 15. 17:18
1/9 anonim válasza:
egyél eleget és nem leszel erőtlen.
2/9 A kérdező kommentje:
de szeretnék kockás hasat :( ha annyit eszek ami jól esik nem lesz az .. 1 hétvége alatt tudok hízni 2 3 kg.t ha vasárnapi ebédnél nem fogom vissza magam. ezzel a válasszal nem segítettél.
2017. jún. 15. 17:57
3/9 anonim válasza:
Egyél megfelelő mennyiséget és összetételben. A helyes állapot az, ha ilyenkor energikus vagy, nem erőtlen.
4/9 anonim válasza:
Ha diétázáson azt érted, hogy kevesebbet eszel a kelleténél, akkor egyél megfelelő mennyiségeket. A diéta dietetikailag kímélő étrendet jelent, nem azt, hogy keveset eszel. A fogyókúra pláne nem azt jelenti, hogy mennyiséget tekintve keveset eszel, hanem szénhidrátban keveset, de mennyiségben viszonylag sokat és sokszor naponta. Nem szabad üresen hagyni a gyomrot, ezért naponta legalább 5 x kell enni, de több is lehetséges, csak éppen el kell hagyni a pékárut, édességet, erősen csökkenteni kell a tésztaféléket, helyette sok rostdús növényi anyag p. káposztaleves, cékla, savanyúkáposzta stb. kell, hogy a gyomor-bél traktus tele legyen.
5/9 anonim válasza:
"1 hétvége alatt tudok hízni 2 3 kg.t ha vasárnapi ebédnél nem fogom vissza magam"
Az nem zsír, hanem vizet köt meg a szervezeted.
6/9 anonim válasza:
Nem azt mondtam hogy annyit egyél amennyit akarsz hanem eleget...nagy különbség.
Ha nem eszel elég fehérjét, elegendő kalóriát makrotápanyagokat, akkor sosem lesz kockás hasad.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon jók. Igen kevésnek érzem amit eszek napi háromszor étkeztem de felviszem 5 re ennyit tudok többre nincs időm munka miatt. Elég izmos vagyok a felső 6 kockám szépen látszik az alsókat akarom még valahogy elővarázsolni mert ott van még egy kevéske zsír azt akarom lepucolni.Nem tudom hogy viz e ami rám jön de látszik az izmaimon hogy teltebbek és sokkal erősebb is vagyok hét elején. Pékárut nehéz elhagyni mit egyek helyette ? rizs csirkemell nem oldható meg napi 5 ször. Napi 3 4 liter vizet megiszok. Multivitamint vettem.az izom rostjaim kilátszanak a vállamon és a bicepszemen ezért nem értem hogy ha ot nincs zsír akkor a hasamon meg a derekamon mért van még mindig.
2017. jún. 15. 20:45
8/9 anonim válasza:
"Nehéz fizikai munka mellet súlyzós és kardiós edzést is végzek." - Ennyi éppen elég a kimerültséghez. Főleg, ha nem eszel annyit, amennyivel bírod a fizikai terhelést, neked nyilván sokkal több kalória kell, mint egy irodistának. Külön edzést milyen gyakran végzel? Elég lenne 2 naponta, pihenni és regenerálódni is kell, ez a fogyáshoz és az izomépítéshez is fontos.
9/9 A kérdező kommentje:
heti 5 6 sűlyzósedzés ahogy az időm engedi utána futni szoktam vagy bicikli majdnem minden nap edzőnapokon. Hogy érted azt hogy külön edzés ?egyébként ma bevágtam 2 nagy tál paprikás krumplit de nem éreztem soknak csak azt hogy olyan pocakos lettem xd és bűntudatom is volt.
2017. jún. 16. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!