Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Fogyókúra alatt mit lehet...

Fogyókúra alatt mit lehet tenni kimerültség ellen?

Figyelt kérdés
Diétázom és napról napra jobban érzem hogy hamarabb elfáradok munkahelyen és hazaérek ledőlök az ágyra és csak fekszek a kezemet nem bírom megemelni olyan fáradt vagyok. Nehéz fizikai munka mellet súlyzós és kardiós edzést is végzek.Mit lehet tenni hogy a nap folyamán energikusabb legyek? 22f
2017. jún. 15. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
egyél eleget és nem leszel erőtlen.
2017. jún. 15. 17:21
 2/9 A kérdező kommentje:
de szeretnék kockás hasat :( ha annyit eszek ami jól esik nem lesz az .. 1 hétvége alatt tudok hízni 2 3 kg.t ha vasárnapi ebédnél nem fogom vissza magam. ezzel a válasszal nem segítettél.
2017. jún. 15. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyél megfelelő mennyiséget és összetételben. A helyes állapot az, ha ilyenkor energikus vagy, nem erőtlen.
2017. jún. 15. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha diétázáson azt érted, hogy kevesebbet eszel a kelleténél, akkor egyél megfelelő mennyiségeket. A diéta dietetikailag kímélő étrendet jelent, nem azt, hogy keveset eszel. A fogyókúra pláne nem azt jelenti, hogy mennyiséget tekintve keveset eszel, hanem szénhidrátban keveset, de mennyiségben viszonylag sokat és sokszor naponta. Nem szabad üresen hagyni a gyomrot, ezért naponta legalább 5 x kell enni, de több is lehetséges, csak éppen el kell hagyni a pékárut, édességet, erősen csökkenteni kell a tésztaféléket, helyette sok rostdús növényi anyag p. káposztaleves, cékla, savanyúkáposzta stb. kell, hogy a gyomor-bél traktus tele legyen.
2017. jún. 15. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:

"1 hétvége alatt tudok hízni 2 3 kg.t ha vasárnapi ebédnél nem fogom vissza magam"

Az nem zsír, hanem vizet köt meg a szervezeted.

2017. jún. 15. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam hogy annyit egyél amennyit akarsz hanem eleget...nagy különbség.

Ha nem eszel elég fehérjét, elegendő kalóriát makrotápanyagokat, akkor sosem lesz kockás hasad.

2017. jún. 15. 18:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon jók. Igen kevésnek érzem amit eszek napi háromszor étkeztem de felviszem 5 re ennyit tudok többre nincs időm munka miatt. Elég izmos vagyok a felső 6 kockám szépen látszik az alsókat akarom még valahogy elővarázsolni mert ott van még egy kevéske zsír azt akarom lepucolni.Nem tudom hogy viz e ami rám jön de látszik az izmaimon hogy teltebbek és sokkal erősebb is vagyok hét elején. Pékárut nehéz elhagyni mit egyek helyette ? rizs csirkemell nem oldható meg napi 5 ször. Napi 3 4 liter vizet megiszok. Multivitamint vettem.az izom rostjaim kilátszanak a vállamon és a bicepszemen ezért nem értem hogy ha ot nincs zsír akkor a hasamon meg a derekamon mért van még mindig.
2017. jún. 15. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
"Nehéz fizikai munka mellet súlyzós és kardiós edzést is végzek." - Ennyi éppen elég a kimerültséghez. Főleg, ha nem eszel annyit, amennyivel bírod a fizikai terhelést, neked nyilván sokkal több kalória kell, mint egy irodistának. Külön edzést milyen gyakran végzel? Elég lenne 2 naponta, pihenni és regenerálódni is kell, ez a fogyáshoz és az izomépítéshez is fontos.
2017. jún. 15. 23:55
 9/9 A kérdező kommentje:
heti 5 6 sűlyzósedzés ahogy az időm engedi utána futni szoktam vagy bicikli majdnem minden nap edzőnapokon. Hogy érted azt hogy külön edzés ?egyébként ma bevágtam 2 nagy tál paprikás krumplit de nem éreztem soknak csak azt hogy olyan pocakos lettem xd és bűntudatom is volt.
2017. jún. 16. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!