Akik Erasmusra mentek és emiatt csúsztak egy évet, hogyan "dolgozták fel a szüleik"?
Én betegség miatt és, mert utálom a szakot és van egy tanár, aki direkt szivat, csúszok.
Vernek, szapulnak stb, már több, mint egy éve pokol az életem... Hozzáteszem, így tanulni sem lehet.
Akkor az ilyenekkel mi van? Kb. mindenki csúszik, ilyen-olyan ok miatt.
Nekem biztis nem engedték volna meg, nincs is Erasmus nálunk, hogy "csavarogjak, hogy addig se kelljen tanulni".
Erasmus alatt is jársz suliba, én csomó tárgyat el tudtam itthon fogadtatni. Meg ahogy írod is, szinte mindenki csúszik - amúgyse fejeztem volna be időben a sulit, nem ezen múlott. Másrészről pedig 22 éves voltam, és bár a szüleimnél laktam még, nem kellett "feldolgozniuk". Annyi volt csak a kikötés, hogy ha menni akarok, szedjem rá össze a pénzt, mert ők nem tudnak beleadni.
(a második sorodra inkább nem reagálok, de szerintem a te családodban nem ez a legnagyobb probléma...)
Én is 22 vagyok, nálunk lenne, akkor sem engednének. Úgy csinálnak, mintha pólyás lennék, n8ncsenek döntéseim, mintha egy bábu lennék. Mintha általánosban "buktam" volna meg, szavam nincs pofa be, semmit nem engednek, ezt a sulit is ők választottak.
Nem tudnál feldolgozni, hogy külföldön "felügyelet" nélkül mit csinálnék". Meg mekkora "szégyen" ez, teszem hozzá, szakot akartam váltani, de nem engedeték...
Csak kíváncsi voltam, hogy más ezt hogyan dolgozza fel, ezt "a hatalmas szégyent, hogy meddig jársz még iskolába". Mert tudtommal senkit nem vertek meg még 20 felett, hát nekem az orromat is eltörte, valamint 1,5 éve naponta megfenyeget, hogy megöl.
Bocsi, csak ezt az egyetemen se merem mondani senkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!