Az e-felvételin nektek sem dolgozták fel még az érettségit?
Figyelt kérdés
még mindig azt írja, hogy feldolgozás alatt, pedig már JÚNIUS 20. án feltöltöttem...2013. júl. 10. 22:34
1/7 anonim válasza:
Van aki azt írta tegnap, hogy neki három hétig tartott
Neked még "csak" két hét..
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) de akkor az nem baj, hogy július 10.e után lesz feldolgozva?
2013. júl. 10. 22:38
3/7 anonim válasza:
nembaj, lehetetlenség ennyit lecsekkolni. a lényeg, hogy a ponthatár húzásáig megvan.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :)
2013. júl. 10. 22:44
5/7 anonim válasza:
Val.színűleg direkt úgy van, hogy még
tizedike és huszonnegyedike között is
dolgozzák fel a dolgokat
Azért nem hirdetik ki a ponthatárokat sem még mondjuk tizenötödikén
6/7 anonim válasza:
Nekem volt olyan anyagom, amit már rögtön a jelentkezéskor elküldtem nekik és csak most dolgozták fel.
Szóval ne aggódj emiatt, a lényeg, hogy feltöltötted, a többi úgyis az ők felelősségük! :)
7/7 anonim válasza:
Nekem is hasonló, június 22-én töltöttem fel és még nem dolgozták fel. A héten érdeklődtem náluk, azt az információt kaptam, hogy a feldolgozás folyamatos, nem kell aggódni, ha olvasható képet töltöttél fel az érettségiről akkor rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!