Szerintetek ciki ha nem akarok erasmusra menni?
nem akarok csúszni emiatt, meg egyébként sem akarok hónapokig, fél évig külföldön lenni, itthon akarok lenni a családdal, barátnőmmel meg a barátaimmal
de apám nagyon nyaggat ezzel a témával
jövőre leszek végzős btw
#3 kicsit rosszul fogalmaztam, nem élek borukban, gyerekkoromban is mindig elmentem a táborokba, sokat járok külföldre, vidékre, hosszabb időre, nem egyszer egyedül
de azért 4-5 hónapig egyedül lenni külföldön, hát az sok lenne nekem
#4 én nemet mondtam neki, csak ő fafejű, egyik fülén bemegy a másikon ki
csak mivel még mindig fel-felhozza elgondolkoztam rajta, tényleg ennyire alap dolog lenne ez, vagy csak megint ő nagyítja fel a dolgokat
Hat ez azert eleg nagy elmeny. Meg akiknek nem nagyon jon ossze a kredit/csusznak se szoktak megbanni, hogy elmentek.
Mondjuk azert attol is fugg, hogy melyik orszag, kelet europaba meg akarmilyenisztanokba en se mennek.
De az tenyleg nyomi kifogas, hogy csaladok meg baratok hianyoznanak.
igazából nem akarok csúszni
jövőre meg akarom szerezni a diplomát
most elmennék fél évre, csúsznék emiatt 1 évet minimum
nem tom hányan jártok a szakodra, de ha mondjuk 20-30an vagytok, szerinted te leszel az egyetlen ember aki nem egy Erasmus-ra?
megannyi oka lehet, nincs rá valakinek pénze, nem olyanok az eredményei, vagy mint a te esetedben nincs rá ideje (feltételezem azért akarod jövőre megszerezni a diplomát mert utána mennél tovább mesterre, vagy mást kezdenél el tanulni, vagy már dolgozni akarsz/kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!