Hogy zajlik egy pótvizsga? :$
nem érettségin bukott meg, hanem évvégén, én úgy tudom h nem kell szóbelizni, csak írásbeli(osztálytársaimból kiindulva :D) mateknál sem kellett senkinek
18/L
Tudom, hogy nem érettségin, tekintve, hogy érettségin nincs pótvizsga :)
Legutóbb még kellett szóbelizni, de lehetséges, hogy ez is iskolánként változik.
bocsi, csak gondoltam félreértelmezted.
Én nem tudok róla h szóbelizne kellene pótvizsgán, középiskolában sem..igaz még nem voltam szerencsére, de osztálytársaim révén tudom, ezt nem hiszem h iskola válogatja, de ki tudja..
No =). 10-ikben elektrotechnikából buktam. A pótvizsga zajlása:
Bementem az iskolába 2004. augusztus 26-án. Az ajtón láttam mindenféle nyomtatványokat. Észrevettem, hogy a 208-as tanteremben elektrotechnika pótvizsga lesz, és a nevem is szerepel ott. Szépen bementem, beültem leghátulra, az ablakhoz, a sarokba. Engem ne zavarjon senki címszóval. =) Jöttek az emberek, elég sokan voltunk. Bejöttek a tanárok is 8-kor, vagy 5-en, mert ugye az összes elektróból bukott diák abban a teremben írta a pótvizsgát. Emiatt ültetés volt =). Egy padban egy ember. Hát középső padsor első padjában ültem, örültem neki nagyon =). Tanárok kiosztották a pótvizsgákat, nekiláttam kidolgozni, és próbáltam feleleveníteni, amit a nyáron tanultam a különórákon. Azért ment a sutyorgás, meg osztálytársam úgy lőtt mögöttem, hogy ha mesélik, nem hiszem el, combján volt egy tenyérnyi puska =). Miközben 5 tanár volt bent =). Mikor letelt az idő, tanárok adtak hosszabbítást, vagy 5 percet, majd a tanár, akinél megbuktam beült a legutolsó gyerek mellé a padsorban és még adott egy két intstrukciót, mielőtt beszedte. Majd egyel előrébb ült. Az instrukció többnyire abban merült ki, hogy hümmögöt és előrevetítette, milyen jó hogy találkozni fogunk megint tizedikben =). Bíztató volt! =).
Az eredményhirdetésre 5 órát kellett várni!!! kijavítás + összeül a tantestület és megvitatja a dolgokat. Majd délután eredményhirdetés. Igazgatóhelyettes hirdette ki az aulában. Tárgy-ról tárgyra, osztályról-osztályra haladt.
Elektrotechnika! Kilencedik á osztály.... kilenc bé, .... Tizedik cé osztály! (ezek voltunk mi =)) Első voltam a névsorban mondja a nevem, elég... (itt valamiért elcsuklott a hangja én meg elsápadtam xD) ..séges =). Hát madarat lehetett volna velem fogatni. =).
A Kandó Kálmán SZKI-ba jártam Miskolcon, itt így zajlik a pótvizsga, vagyis zajlott akkor amikor résztvettem rajta, hála istennek többször nem kellett =).
szia! én tavaly buktam földrajzból, akkor még csak szóbelizni kellett.
viszont tudom h volt egy kis változás az idén föciből bukott oszt.társaimtól és lesz írásbeli is.
of.-m azt mondta, hogy igen mind a kettő kötelező, hiszen ebből a két részből tevődik össze a teljes jegy és egy minimum százalékot is el kell érned az írásbelin és a szóbelin is, különben bukás.
akkor is ha pl szóbelin majdnem maximumot produkáltál viszont írásbelin nem tudtál semmit kb és nem érted el azt a bizonyos minimum százalékot.
remélem tudtam segíteni, sok sikert augusztusban! :)
én buktam matekból annó és nekem kellett szóbeliznem is! (pedig az írásbelim nagyon jól sikerült)
úgyhogy iskolafüggő
kérdezz meg olyat személyt aki a Te iskoládba jár és bukott föciből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!