Hogyan zajlik a pótvizsga?
Lehet a tanár akármilyen ha tanulsz és tudsz akkor átmész.
Az más kérdés ha valamiért nem vagy neki szimpi akkor lehet szemét veled, de ehhez általában 2 ember kell :P no ezzel nem azt mondom, hogy a tanár szent.
Ahhoz, hogy megbukj az kell, hogy sok karód legyen.
Ahhoz több út vezethet de szerintem két féle "fő" út van,
1-az a fajta feleselő, beszélgető, zenét hallgató, telefonját babráló diák vagy aki a tanár idegeire megy és pl. folyton téged szúr ki feleléskor stb.
2-szimplán nem érdekel nem tanulsz és bekapod a karókat.
Akármelyik módon is buktál meg valahol a te hibád. Persze van olyan eset, hogy a tanár valamiért nem szeret téged de ha ez tényleg valamiféle olyan elszigetelt eset ahol nem te vagy a hibás akkor meg szerezz bizonyítékot, hogy te amúgy tudnád csak a tanár intézi el a bukást és nyert ügyed van, de ha ez nem opció akkor a hiba benned van.
Hozzátenném még azt, hogy miért ment be anyukád megkérdezni a tanárt miért buktál meg?:D Megint csak elnézést kérek ha a tanár a hibás és te amúgy tudod a dolgokat fizikából de tök röhejes szituáció az, hogy a diák bukik mert nem tud(legjobb esetben) erre bemegy a szülő panaszkodni?:D
Csak a félreértések végett én azért fogom a tanár pártját főként, mert az én középsulim se volt a legjobb (értsd sok paraszt volt) és megértem néhány tanár miért olyan amilyen.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!