Csak én érzem azt, hogy be sem iratkoztam még az egyetemre, de már mindent tudnom kéne a rendszerről, mit hogy kéne csinálni, stb. és ezzel szemben fogalmam sincs semmiről?
Figyelt kérdés
Azt érzem, hogy kb egész nap a honlapot kéne olvasnom, hogy nagyjából felfogjam, hogy mi kell, de a fele szükségtelen.2018. aug. 27. 11:19
1/7 anonim válasza:
Miről akarsz olvasni, mit nem értesz? A Neptun működést? Kicsit talpraesettebben állj hozzá.
2/7 anonim válasza:
Minden kezdés ilyen.
Ha ott leszel akkor meg van szád megkérdezed.
3/7 anonim válasza:
Nekem is még elég homályos a dolog, de ha valami nem megy, utánaolvasok, és addig próbálom, amíg nem sikerül. Az első pár hét ilyen lesz, utána már könnyen fog menni.
4/7 anonim válasza:
Üdv az egyetemi életben, ahol mindenki felnőttként fog kezelni annak minden jó és rossz dolgával. Ha valami nem világos, érdeklődj a tanulmányi osztályon,HÖK-nél,felsőbbéveseknél..
5/7 anonim válasza:
Fentebb már leírták, de igen, 18 éves elmúltál, felnőtt vagy. Így már elvárható, hogy magad meg tudd oldani a dolgaidat, képes legyél felvenni a tárgyaidat, diákigazolványt igényelni, vagy elmenni egy matricáért a TO-ra. Ha valamit nem értesz, akár egyetemi fb csoportokban is megkérdezheted, vagy írhatsz a HK-nak, de még itt is feltehetsz róla kérdést egyetem szak megjelölésével.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak, akik képesek voltak empátiával válaszolni. :)
2018. aug. 27. 13:42
7/7 anonim válasza:
Menj el orientációs napokra, ott van hogy tanítanak a neptun használatáról. Úgyis az a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!