Be iratkoztam egy szakmára (2 éves) és elvileg azt mondják hogyha ki iratkozok, ki hiányzom magam akkor fizetnem kell x összeget. Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Nem írtam alá semmi ilyen papírt hogy fizetnem kéne nem tájékoztattak. Kapunk havi 30 ezer külső gyakszis pénzt. és kaptunk munkaruhát is. elvileg 70-80 ezret kell vissza fizetni ha kilépünk. Szerintetek? Azt mondták nem is kell aláírni ez benne van a munkahely szabályzatába ami a sima munkásokra is vonatkozik. De viszont mi diákok vagyunk ránk más a jogszabály nem?2017. nov. 24. 13:53
1/6 anonim válasza:
A gyakorlati dolog miatt lehet a galiba.
Sima 2 éves OKJ-ról minden következmény nélkül kiíratkozhatsz. Azonban lehet, hogy a beiratkozásnál(azt azért aláírtad... amivel elfogadtál automatikusan jó sok dolgot), volt valami ilyesmire vonatkozó dolog.
Az osztályfőnöködtől kell megkérdezni!!
4/6 anonim válasza:
Két évesnél nincs ilyen hogy vissza kell fizetni. A pénzt a gyakorlat miatt kapod "fizettség" gyanánt. Amit elvileg ugye "ledolgoztál".
5/6 A kérdező kommentje:
Igen lehet otthagyom nem jó szakmát választottam nem az én világom. Elvileg ez az összeg a munkaruha miatt meg mitudom én mi miatt van. De ez egy sima iskola csak a gyakszink külső gyakorlat és ennyi. Nem írtam semmi ilyet alá mindig elolvasom mit írok alá pont az ilyen helyzetek elkerülése végett.
2017. nov. 24. 21:24
6/6 A kérdező kommentje:
9.-es vagyok van egy szakmám ez másodszakma lett volna.
2017. nov. 24. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!