Mi kéne csinálnom ha nulla a fizika tudások BME-VIKhez?
A matekkal és informatikával nincs probléma. Minkettőből emelteztem és programozásból már jóval túl szárnyaltam az érettségi követelményeket évekkel ezelőtt, szóval nem félek az egyetemtől, de....
Az a baj, hogy a fiza soha sem éredekelt ezért órákon nem figyeltem így 2es voltam belőle. Nem mert nem értettem volna, csak nem volt kezdvem tanulni és inkább másokkal beszélgettem órán.
Szóval a két hét mulva megirandó 0. ZHt biztosan elbukom, még ha nem is nehéz, mert még eddig egyszer sem néztem rá a fizika feladatokra... szóval ha jól is megy a matek, ezt már nem fogom megoldani józan paraszti ésszel.
Arra gondoltam, hogy megsem próbálom emiatt.
Regisztrációs hét végén írnánk, de nincs kedvem bemenni a terembe és az üres lapot bámulni 1 órán keresztűl... Vagy éppen az első 5 perc után beadni.
Mi történik ha nem megyek el? Már elfogadtam, hgoy mindenképpen felveszem a bevezető fizikát..., de lehet bármi bajom ha nem megyek el megírni a fizika ZHt.
Akkor autómatikusan úgy veszik, hogy elbuktam és kötelezően fel kell vennem a tantárgyat? Vagy van valamilyen más remifikáció, ami miatt éredemes lenne elmennem és ott helyben elbukni, mint meg sem jelenni?
"de nincs kedvem bemenni"
Ilyen hozzáállással kár volt jelentkezned. Az ilyenek buknak ki leghamarabb.
Ha felveszed a bevezető fizikát és tisztában vagy a jelenlegi fizika tudásoddal, akkor tényleg felesleges bemenni.
Egyébként a szakot nem jelölted meg, de mérnök informatikus szakon nem vészes a fizika, 0 előismerettel is viszonylag könnyen teljesíthetőek a fizika tárgyak a többi tárgyhoz képest.
2# Köszi. Nem félek az egyetemtől, mert ahogy leírtam a többi téren felkészült vagyok és nem hiszem, hogy problémám lenne majd a fizika felhozásával.
Akkor semmi baj nincs ha nem megyek be? Úgy veszik mintha túl kevés pontot értem volna el a vizsgán és megbuktam volna?
Akkor inkább nem jelennék meg minthogy 5 perc után beadjam.
#5 Nem érdekli ezeket már semmi.
Csak a lődörgés, meg a semmittevés.
Pedig egy hét alatt is lehet sokat tanulni, csak egy kis szorgalom kéne.
Főleg hogy a BME-nek hivatalos honlapja van már kb. 6 éve, ahol tipikusan a 0.zh-ra felkészítő feladatok vannak ellenőrzési lehetőséggel. Matekból és fizikából is.
Persze ahhoz is venni kéne a fáradtságot, hogy utánakeressen a kérdező.
Én direkt nem is fogom bemásolni ide annak a honlapnak az url-címét, mert így is, úgy is le leszek pontozva.
De remélem, aki tudja ennek a honlapnak a címét, az sem írja le ide.
Keresgéljen egy picit a kérdező!
Ezzel a hozzáállásával egyébként is a villanykaron megeszik reggelire...
6# Az alfára gondolsz? Nem, még nem kaptam róla 2-3 emailt és a facebook csoportunkban sem beszél róla senki. Plusz nem csinálom már pár napja a matek feladatokat...
5-6# Igen, nyílván mindegyik jelző igaz rám és nem az a helyzet, hogy elvagyok halmozma más dolgokkal pl.: (másra) tanulás, munka, edzés és programozás.
Igen, a szombámban fekszem reggeltől estig és semmi más dolgom nem lenne ....
5# Igen, gyáva vagyok, mert nem akarok értelmetlenűl bemenni egy olyan vizsgára ahol beadom a lapot 5 perc után. Nem ... nem azért, mert el pazarolnám az időmet, hanem gyáva vagyok.
(gondolom érezhető az szarkazmus)
Nem sok maradásod lesz a Bme-n.
Majd fél év mulva gondolj erre vissza.
Wow hogy felhúzta mindenki a vizet :) Mintha személyesen megtámadtalak volna titeket.
Csak azt írtam, hogy jelenleg nulla a tudásom és nem tudom 2 hét alatt felhúzni, mert más elfoglaltságom is van.
Ebből hírtelen mindenki azt hiszi, hogy lusta vagyok, nem vagyok egyetemre való stb... :D Kicsit olyan mintha az emberek itt vezetnék le a mindennapokban összegyűlt szorongásukat.
Az a vicces, hogy eddig a valódi kérdésre senki sem válaszolt, hogy lesz-e valami következménye ha nem megyek el, csak mindenki letámad, hogy mért nem tudom a fizikát.
Elnézést kérek, csak angolból, matekból és informatikából emelteztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!