Emelt fizika érettségire 4 hónap alatt nulla tudással, húzós?
Kellene egy jó emelt fizika érettségi, és a tudásom közel nulla, mivel csak 3évig tanultam, így 12ben semmit nem foglalkoztam vele.
Tovább tanulás miatt kellene, mert lehet pontszámilag jobban kijönnék, mert így lenne esélyem a +50pontra.
Amúgy tovább tanuláshoz kell a fizika.
Magántanárral lehetséges vagy lehet el se vállal, mert túl nagy falat lenne, esetlen közép fizika?
Milyen a közép és az emelt közti különbség ?
Olyan durva eltérés van mit matekból?
Előző évi feladatokat nézegettem, de mivel nincs rálátásom nem tudtam különbséget tenne, hogy most melyik a nehezebb vagy miben húzósabb.
Olvasgattam róla, és azt írták a számolás része az elég komplikált, ezt kb. hogy kellene érteni ?
Kb. úgy mit ha matekból csak azért írod le egy oldalon keresztül a dolgokat, hogy megkapj egy x-et és azzal kell tovább számolni elég hosszan ? vagy inkább sokat kell gondolkodni vagy "bűvészkedni" a képletekkel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!