Egyetemisták! Melyiket választanátok?
Hétfőn pénteken nincs óra, de kedd-szerda-csütörtökön bent kell egy nap min. 4 előadást/szemináriumot.
Vagy hétfőn is van 1-2 óra, és kicsit lazább az egész.
Nekem az első verzió szimpibb, többet lehetek otthon, de attól tartok nagyon kimerítő lenne...mit gondoltok?
Én dolgozok egyetem mellett úgyhogy nekem praktikusabb ha hétfőn és pénteken szabad vagyok és egyhuzamban 8-12 órát le tudok dolgozni. Ebben a szemeszterben elég rosszul sikerült összehozni az órarendem úgyhogy volt nap amikor egyetemről mentem dolgozni majd még vissza órára meg volt fordítva is, de teljesen ki voltam agyilag tőle. Kimerítőbb így ingázni, rossz munkából elszakadni hogy beüljek egy órára majd vissza menjek folytatni plusz stresszes hogy időben beérjek/visszaérjek. Jobb ha 1-1 napot teljesen a melóra vagy az egyetemre tudok szánni.
Én mondjuk így se úgyse tudnék többet otthon lenni :/ Csak ha szét vannak szórva az óráim naponta kb plusz egy óra megy el az ingázással, míg ha tömbösítve van reggel bemegyek és délután haza. Szóval nekem egyértelműen jobb ha több a szabadnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!