Egyetemisták! Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Hétfőn pénteken nincs óra, de kedd-szerda-csütörtökön bent kell egy nap min. 4 előadást/szemináriumot.
Vagy hétfőn is van 1-2 óra, és kicsit lazább az egész.
Nekem az első verzió szimpibb, többet lehetek otthon, de attól tartok nagyon kimerítő lenne...mit gondoltok?
2018. aug. 16. 20:30
1/12 anonim válasza:
Örülnék ha egyáltalán lenne szabadnap. Üdv a bme-ről.
2/12 anonim válasza:
es az mert jo ha otthon vagy? en utalok otthon lenni, direkt olyanra csinalom orarendet h ne legyen szabadnapom. Masodik szimpibb.
3/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen szak, mennyire nehéz, milyen más elfoglaltságod van. Ha mondjuk írod a szakdogát, akkor a szabadnaposat ajánlom, egyébként inkább legyen hétfőn is óra. Én szerettem mindig is órára járni, haverokkal lenni, bár nekem pénteken is volt mindig órám, azt már én is utáltam
4/12 anonim válasza:
Én jobban szeretem tömbösíteni az óráimat minél kevesebb napra. Az elmúlt 2 fél évben :H-K-SZ ill H-K-CS napokra sikerült raknom az óráimat, és jobb volt, mint amikor négy nap volt órám. Bár hozzá tartozik, hogy én bejárós vagyok(faluról egy vidéki egyetemre) és a be és haza utazással elmegy 2-2,5 óra naponta, szóval ennyit megspórolok, ha eggyel kevesebb nap kell bemennem, és az így nyert szabadnapon előbb nekiállok tanulni, mint amikor egyetemről érek haza 1-2 előadás után. Ha koleszos lennék, akkor nem biztos, hogy ennyire tömbösítenék, akkor lehet, hogy inkább széjjelebb raknám, mert hát két-három előadás után már igen csak erőt kell vennie az embernek magán, hogy még bent maradjon.(főleg ha az egyik igencsak unalmasra sikerült)
5/12 anonim válasza:
Én tömbösítő típus vagyok, de csak azzal a feltétellel, hogy a szabad napokon nem lógatom a lábam, hanem tanulok, csak otthon.
6/12 Estádio de Felchút válasza:
#1 - aztán minek neked szabadnap? Hogy elvégezd a Corvinust??! Az kéne még, hogy a Fővám téren lődörögjetek hétfőnként. Szedje már össze magát, kolléga!
7/12 anonim válasza:
Nekem nem mindig vált be a tömbösítés. Talán a 2. verzió jobban tetszene (nekem), mert általában 90 perces óráknál is elveszítettem a figyelmemet 45-60 perc környékén. És tömbösítve meg szenvedés lenne. Plusz mindig a ZH-s hetekre gondoltam, elég nagy szívás, ha egy napra kerül pl. 3 számonkérés.
De ez ember függő, hogy melyik jön be jobban. Kipróbálod, legközelebb máshogy csinálod, ha nem jön be.
8/12 anonim válasza:
Én tömbösítek, ahogy tudok, örülnék, ha 3 napba be tudnám sűríteni.
9/12 anonim válasza:
Nekem volt olyan félévem, ahol egy héten mind az 5 nap volt órám, szétszórva. A napokat egész jól vette az ember és ZH-időszaknál is jó volt. Volt olyan félévem is, amikor nem volt pénteken órám és csütörtökön is csak 8-12-ig. Én a tömbösítettet jobban szerettem, mert volt bőven szabadidőm, viszont hátránya volt, hogy ha hazamentem, (haza-haza) akkor nem tanultam xD De ha maradtam a lakásba akkor igen.
10/12 anonim válasza:
Ha nem fontos bejárni minden órára, és ritkán vannak ZH-k, akkor az első verziót választanám, ellenkező esetben a másodikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!