Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miskolci egyetemisták, ti is...

Miskolci egyetemisták, ti is utáljátok a kolikat?

Figyelt kérdés
Az E/2-E/6 kolikról beszélek, egyszerűen undorító és elviselhetetlen az összes. Négy embert zsúfolnak össze egy kis szobába, az internet lassú és akadozik, az ágyak kényelmetlenek, a felszereltség fapados, a zuhanyzók közösek és mindig tocsog a víztől, még egy zuhanyfüggöny sincs az egyes kabinok előtt...a wc és konyha szintén közös, fegyelem és rend nulla, késő estig és hajnalig lehet zajongani, ordibálni, bulizni a folyosón, konyhában, klubban, szóval se aludni, se tanulni nem lehet rendesen. Az Egyetemváros is elszigetelt, lepukkant, unalmas, egy bolt van az egész környéken, semmi más, a városba sem érdemes kimenni. Ahogy hallottam, az Uni-Hotel egy nagyon jó koli, de oda meg hiába adja be a jelentkezést az ember, soha nem veszik fel, csak az EÜ-s p**ák kerülnek be. A szobatársakat sem lehet megválasztani, hiába kérvényezzük, minden évben ismeretlen tagokhoz raknak.
2018. júl. 13. 10:39
 1/4 Aaron99 ***** válasza:
100%
Költözz albérletbe
2018. júl. 13. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Eddig minden Miskolci Egyetemre járó ismerősöm meg volt elégedve a kolival. Mellesleg én ismerek anyagmérnököt, kohászt, tanárt aki az uni-ban van.

Az egyetemvárossal pedig semmi gond nincs.

2018. júl. 14. 07:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, én is utáltam.

Nagy a zaj, nem lehet pihenni, plusz undorító dolgokat művelnek egyesek.

Szerencsére, ha minden jól megy jövőre már az Uni-ban leszek.

2018. júl. 21. 08:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezer éves kérdés, én pedig csak most kerültem ide, tehát vagy sokat változtak az állapotok, vagy a kérdezőnek volt alacsony az ingerküszöbe.

Mindenesetre én imádom a kolit, teljesen korrektek a körülmények, mi hárman vagyunk egy szobában, a bútorok normálisak, hűtő minden szobában, az internet bőven használható, de ha te torrentezni akarsz, akkor viszel be egy párezres routert és rákötöd a vezetékre.

Hát a zaj az még mindig megvan, főleg vasárnap és kedden, de ez az együttéléssel jár.

Szóval ha egy leendő egyetemista most olvasná a kérdést, üzenem neki, hogy ne ijedjen meg.

2022. febr. 14. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!