Egyetemen mennyire nézik ki azokat az embereket, akik mások?
A más alatt akar valast,nemi identitast,betegséget stb .. ezeket értem.
Például ha valaki aktiv muszlim azt mennyire nézik /beszélik ki?
Vagy ha mondjuk rendszeres keresztény aktivista ként megy oda valaki ,esetleg mondjuk autista emberkent,az ilyenekhez hogyan viszonyulnak?
Egyetem mellet ,természetesen egyetemi kollégiumokat is értek.
Az rendben van,hogy a 8as válaszoló nem ért egyet az álláspontomal ,de szemelyeskedni az egyházzal az egy undorító dolog.
Nem mellesleg relatív ,hogy mi a normális.Neked az ,amit te csinálsz,nekem meg az ,amit én csinálok .
Mikor személyeskedtem én az egyházaddal? Azt se tudom melyik egyházzal :D
Bírom az ilyet, amikor már azt is bemeséli magának az illető, hogy normális.
Csak, hogy tisztázzuk, mi a normális:
"Az általánosan elfogadottnak megfelelő, nem kirívó vagy meghökkenést keltő; elvárt, szokásos vagy átlagos."
Már a kérdésedbe is beleírtad, hogy nem ebbe a kategóriába tartozol. "azokat az embereket, akik mások"
Egyébként továbbra is fenntartom a véleményem, ha normál emberekkel nem érezteted, hogy "más" vagy, akkor különösebben hátrányod nem lesz belőle. Mondjuk én pl nem díszíteném ki a koli szobát egyházas baromságokkal, ha rajtam kívül 4 ember lakik a szobába, mert lehet "kiköltöztetnek":D (láttam már hasonlót)
Kolis voltam és vagyok, kolis életet egy nagy közösséghez tudom hasonlítani, és láttam már durva dolgokat.
Utolsó ,ha jobban elolvasnád a válaszaim,akkor biztosan látnád,hogy az egyház szót általánosságban értettem és nem azt írtam,hogy az enyémmel.
De ez abból a szempontból tök mindegy,hogy elítélendő dolog a személyekedés.
Ha te bejönnél az egyházamba ,akkor valszeg eléggé különc lennél közöttünk,mert számunkra az a normális,az a megfelelő,az az elvárt,amivel te még képben sem vagy.
Ezért is írtam,hogy eléggé relatív kifejezés az,hogy normális.
A kérdésembe azért írtam bele,hogy "mások",mert a tapasztalataim alapján egyetemen jóval nagyobb arányban vannak az olyan emberek mint te,az olyanokkal szemben,mint amit felsoroltam.
"szemelyeskedni az egyházzal az egy undorító dolog"
Ő, izé, miért is kellene minden fenntartás nélkül tisztelni egy agymosó szervezetet? Miért kéne még nekem toleránsnak lennem valami olyannal kapcsolatban, aminek az elveivel határozottan nem értek egyet és károsnak találom a társadalom számára? Annál nagyobb hülyeség jeleneleg nem sok van, hogy az általánosan elfogadott gondolkodás szerint köteles vagyok bármit elfogadni a "vallás" címszó alatt.
És igen, az egyetemen nagyobb arányban vannak a "normális" emberek, ez a gondolkodás, a nézőpontok megvitatása, a tudomány helyszíne. Ne akard ráerőltetni másra a gondolkodásodat, és senkit nem fogsz érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!