Egyetemen kinézik a duci, kövér embereket vagy ugyanúgy kezelik őket is, mint bárki mást?
Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 23:27
1/10 anonim válasza:
Ugyanúgy kezelnek.
Az érettségi nem valami nagy dolog, azonban egy bizonyos szintig eléggé vízválasztó.
Ha pedig nehéz szakra mész, akkor mégjobban.
2/10 anonim válasza:
Az érettségi csak mélypontszűrő a való életbe lépéshez, viszont 2-es érettségivel nem vesznek fel akárkit egyetemre. Míg gimnáziumba a hármas tanulót is felveszik általánosból. Szóval az egyetemen valószínűleg már értelmes emberekkel találkozhatsz. Nem lesznek iskola bántalmazók, vagy ha igen, nem sokáig élnek majd úgy.
3/10 anonim válasza:
Egyrészt igen, valószínűleg értelmesebbek, akik ott vannak, másrészt egy idő után az ilyesmiből azért ki szokás nőni gimi végére legkésőbb.
4/10 anonim válasza:
Az egyetemre is emberek jàrnak.
Ott is lètezik irigysèg,vannak bunkók,akik lenèzik,megszoljàk a màsikat ès rosszindulatúak is vannak.
Ott sem màsabbak az emberek mint bàrhol azèrt mert egyetem.
5/10 anonim válasza:
Ja, de ez inkább olyan szinten megy, hogy a háta mögött hordják el mindennek azt az embert, akivel egyébként is bajuk van, akár irigyek rá, ahogy mondtad. De nem az a jellemző, mint általánosban, hogy kipécéznek valakit, csak mert kövér, aztán kollektíve beszólogatnak neki és alázzák emiatt.
6/10 anonim válasza:
Az egyetem nem általános iskola alsó tagozat, szóval nem.
7/10 anonim válasza:
Egyetemistaként is hányingerem volt a zsírpacniktól. Undorító igénytelenség. Azóta sem változott a véleményem.
8/10 anonim válasza:
Ez tökre nem érdekel senkit, ameddig a véleményedet megtartod magadnak.
9/10 anonim válasza:
Van ilyen is, van olyan is. Max. annyi a különbség, hogy aki kinézi, a legtöbb esetben nem kifejezetten tahón nyilvánul meg, csak látszik rajta vagy virágnyelven mondja... nem mint ezek a tipikus alkesz segédmunkások, akik belebődülnek a levegőbe, hogy "nézd mán a bálnát" - legalábbis én ezt tapasztaltam duciként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!