Egyetemen mennyire nézik ki azokat az embereket, akik mások?
A más alatt akar valast,nemi identitast,betegséget stb .. ezeket értem.
Például ha valaki aktiv muszlim azt mennyire nézik /beszélik ki?
Vagy ha mondjuk rendszeres keresztény aktivista ként megy oda valaki ,esetleg mondjuk autista emberkent,az ilyenekhez hogyan viszonyulnak?
Egyetem mellet ,természetesen egyetemi kollégiumokat is értek.
Miért, te ezeket reklámozod vagy mégis mi?
Különben honnan tudnák az emberek, hogy mélyen vallásos vagy, esetleg a saját nemedhez vonzódsz?
Amúgy meg senkit sem szólnak le, amíg valaki betartja az általános szabályokat.
Maradjunk annal ha valaki mondjuk egy bizonyos felekezet tagja.
Nyilván eszredofogjak venni a szak társak,kollégiumi társak stb...,hogy mindig egy adott időpontban el jár az adott felekezetenek az egyhazaba,illetve az is elég szembetűnő lesz,hogy egyszer se fog elmenni semmilyen buliba.
Tehát a hitenek a jegyeirol meg fogják ismerni ,hogy ő nem egy "átlagos" ember.
Köszönom a válaszokat!
Utolsó előtti megnyugtato a válaszod,viszont attól félek,hogy kisebb arányban lesz a normális...
Utolsó,mit értesz hardcore alatt?
"Maradjunk annal ha valaki mondjuk egy bizonyos felekezet tagja.
Nyilván eszredofogjak venni a szak társak,kollégiumi társak stb...,hogy mindig egy adott időpontban el jár az adott felekezetenek az egyhazaba,"
Ezeket lehet, hogy nem kérdezik. Amúgyis, ha te elmész, az nem az ő dolguk, minek is kérdezősködnének. De ha ki is derül, ne szégyelld már, ha szerinted az a jó út, akkor nincs benne semmi szégyellnivaló. Ha meg van, akkor meg közük nincs hozzá; tehát ugyanott tartunk.
Buli helyett pedig te máshova is mehetsz bulizni éppenakkor. Nem kell a társaknak elszámolni, hogy pontosan melyik időpontban hol vagy. Ezer dolgot csinálhatsz, és semmi közük pl ahhoz sem, ha épp nincs kedved bulizni, vagy nem szereted a bulikat. Lehet, hogy pl a kistesódra mész vigyázni. Az egyetemisták nem vájkálnak mások életében feltételezem. Nem kell mindenkivel mindent megosztani, aki meg hozzád hasonló lelkűletű, az úgy sem fog elítélni, mondjuk pl ha ő nem is jár felekezetbe, mert ő elfogad. Tehát, hogyha kedvesen őszintén állsz hozzá és barátkozol vele; akkor ő is kedvelni fog. Meg egyébként is, iskolában nem fogjátok egymást győzködni a vallási nézeteitekről; ott nem azért vagytok; mert ha pl tudja, hogy te amúgy tök jófej vagy, annak örül.
Na manapság már ezek a szekták a bulizást is tiltják? :D Gyereknemzést kéne tiltaniuk, hátha úgy kihalnának.
Egyébként meg egyszer élünk, mindenki úgy cseszi el a saját életét, ahogyan akarja, szóval engem nem igazán izgatna, hogy mit csinálsz.
(Minek kérdezel, ha a nem tetsző válaszokat törölgeted??)
Utolsó előtti ,köszönöm a részletes válaszod! Bízom benne ,hogy hasonló szociális térben fogok tudni mozogni,mint amit te leirtal :) .
Utolsó egy sima felhasználó nem tud törölni válaszokat ,tehát nem én voltam :).
Egyébként nem tartod egy kicsit gáznak,hogy az első mondatodbol,már a kulturális háttérred feltarulkozik ? Mert szerintem elég cink .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!