Most leszek elsős a Debreceni egyetemen. A kollégiumi felvételivel kapcsolaatban lenne pár kérdésem? (lent)
Figyelt kérdés
Meg tudná valaki mondani hogy a kollégium honlapján hol találom a jelentkezési lapot, mert sehol nem látom?2018. júl. 30. 09:41
1/5 anonim válasza:
A koli.unideb.hu-n lesz majd elérhető, amit bejelentkezés láthatsz meg. De még nem indult el.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2018. júl. 30. 19:35
3/5 anonim válasza:
Mától lehet jelentkezni. Én is most csináltam meg :)
4/5 A kérdező kommentje:
Te az összes kollégiumot bejelölted és sorrendbe állítottad vagy csak azt amelyikbe szeretnél menni? Csak azért kérdezem mert egy barátom mondta hogy oda ahová őt felvették az összeset meg kell jelölni különben érvénytelen a jelentkezés. Én értelmetlennek tartom hogy megjelöljek egy debreceni kollégiumot hogyha Nyíregyházán lesz az iskola
2018. aug. 3. 21:52
5/5 anonim válasza:
Ha Nyíregyházán van az a kar, akkor csak a nyíregyházi kollégiumot jelöld be, a többinek szerintem semmi értelme nem lenne. Vonatozni szinte minden nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!