Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » József Attila Gimnázium...

József Attila Gimnázium vélemény? 80 pontos felvételivel van esélyem? Milyenek az osztály közösségek? Fiúk lányok aránya?

Figyelt kérdés

2018. febr. 8. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én nagyon szeretem, előre fáj a szívem a ballagas miatt. A közösség remek, tesznek is érte. Rengeteg sulis program van. Egyik kedvencem a JAG napok - sportvetélkedőkkel, teremfestéssel (így lesz minden osztálynak egyedi a terme).

Ha a 80 pontodra kb van 40 hozott pontod, akkor van esélyed szerintem. Tavaly 118 ponttol hívtak be szóbelire nyolcadikosokat. Négy éve ez a szám még csak 109 volt.

Fiúk-lányok aránya... nos változó. Van osztály ahol a 36 főből 5 fiú csak. Ezzel szemben a mi osztályunk körülbelül fele-fele (15 fiú - 20 lány).

Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan.

Egy végzős

2018. febr. 9. 00:50
 2/2 anonim válasza:
100%

80 ponttal (és gondolom magas hozott pontokkal) egyértelműen lehet esélyed. sok sikert a szóbelihez!!

Egyébként nyekes vagyok és nálunk fele-fele arányban van a fiú/lány létszám, de ettől függetlenül valóban több a lány, bár szerintem ez annyira nem érződik??

Amúgy csak az osztályomról tudok nyilatkozni (angol nyek) de szuper a közösség, jól megválogatott,és igazából értelmes arcokkal áldott meg az ég. :D Mindenképp élvezet idejárni!!

2018. febr. 21. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!