Körülbelül hány pontos felvételivel vesznek fel a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumba?
Azt tudod, hogy ez egy nem túl erős gimnázium?
Ezzel az eredménnyel simán felvesznek!
Melyik szak érdekel?
A környékbeli 8.-osok a lista végére szokták írni, mert ide ,,tuti" felveszik.
Szerintem nézhetnél ennél erősebb gimit is, és a lista vegére eleg beírni. A gyerekeim osztályaiból a 2-3-asokat vették fel ide.
Ez így igaz, hogy jön egyre feljebb, ebben a Tanárodnak tényleg igaza van.. Igaz is, volt olyan osztálytárs, aki inkább 2-es 3-as volt, 4-ese nem is nagyon, na Őt nem vették fel...
Csak azt mondjuk, ezekkel a jegyekkel még jobb suliba is simán bekerülsz. Nem írtad, milyen szakra mennél, hátha tudunk segíteni....
A külvárosi iskolákkal kapcsolatban csak picit vitatkoznék: XVIII. Karinthy? Az egyik (ha nem a legerősebb) kéttannyelvű gimi, első kézből tudom:):)
Szia én a Deákba járok. Nagyon nagyon sok ember húzza le ezt a sulit, nem igazán értem miért. Évek óta nőnek a felvételi határ pontjai. Én 4.7-es átlaggal jöttem ide. Gyakorló feladataim mindig 35-40 pontosak voltak (matek és magyar is), viszont a felvételin sokkal nehezebb anyagot kértek, olyat is amit aig vettünk át a régi sulimba. A médiára könnyebb bekerülni, viszont az 0.+angolos és a 0.+természettudományos osztályba többszörös túljelentkezés van. Én imádok ide járni, az osztályom is szeretem nagyon.
angolról: 2 angol tanárom van akik nagyon jók.Már most 0.ban is készülünk az érettségire. Nagyon sok óránk van ami csak angol 1 héten 12-13. Nagyon nagyon nyomatják velünk. Én nyelvet szerettem volna tanulni azért jöttem ide. Nem bántam meg! Már most sokkal de sokkal jobban megy az angol mint általánosban, biztos vagyok a tudásomban, félévi felmérő alapján 5-ös.
A 2. nyelvet is nagyon nyomják. 1 héten 5 2.nyelv van, ha figyelsz az órákon és szorgalmasan tanulsz, simán leérettségizel középfokra.
Szerintem jelentkezz majd ide is, nem hiszem hogy megfogod bánni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!