Bekerülhetek az alábi iskolákba ijen felvételivel?
Figyelt kérdés
Központim 24 pont let (nagyon el rontotam, 19 pont magyar, 5 pont matek). Jegyeim:
7. Év vége
Nyelvtan: 2
Irodalom: 2
Matek: 2
Kémia: 2
Biosz: 4
Töri: 3
Föci: 4
Angol: 3
Fizika: 3
Infó: 3
8. Félév:
Matek: 3
Kémia: 2
Nyelvtan: 4
Irodalom: 4
Biosz: 4
Töri: 3
Föci: 4
Infó: 4
Angol: 3
Fizika: 3
Az alábbi iskolákat jelöltem:
Verebély: rendészet
Kőrösi 17.ker: általános
Békésy györgy szki: öszes szak
Corvin Mátyás gimi: info
Van esélyem bekerülni? És ha ugen melyikbe?
2018. febr. 27. 10:23
1/4 anonim válasza:
Corvin Mátyás Info szakja szerintem ilyen pontokkal es jegyekkel eselytelen a többi iskolát nem ismerem, ne legy elkeseredve suli nelkul ugysem maradsz! Valahova amit beirtal be fogsz kerulni sok sikert
2/4 anonim válasza:
Borzasztó. Hogyan kaphattál ilyen hely(telen) írással nyelvtanból négyest? Nem tök mindegy neked, hogy hova mész tovább? Úgysem tanulsz. Valahova úgyis felvesznek. Aztán majd ha eljő az ideje talán benő a fejed lágya és lesz miről beszélni.
3/4 A kérdező kommentje:
Fél év volt és mindenki job jegyet kapot
2018. febr. 27. 12:04
4/4 anonim válasza:
Corvinba, Kőrösibe tuti nem, Békéssybe turisztikára biztos nem, a másik két tagozatra esetleg. Verebélybe talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!