Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van aki nagyon megbánta, hogy...

Van aki nagyon megbánta, hogy kis egyetemre ment és utálta?

Figyelt kérdés

Az egész évfolyam 8 szakkal, levelezősökkel max. 100 fő volt.

Rosszabb, mint az általános iskola... 14-rn voltunk a szakon, sokan otthagyták. Ment a pletyka, előbb tudták a városban, hogy miből húztak meg, mint én...

Tanárok osmertek mindenkit, hívogattak telefonon, pofára ment minden.

Nyilván vannak előnyei, de nekem csak hátrányom származott ebből.

Arról nem beszélve, hogy innen mindenki kiszivárog, hogy csúszok, az is... A volt tanáraim tudják, a barátaim, pedig nem óhahtottam közölni...

Ráadásul én túl közvetlen vagyok, kedves vagyok mindenkivel.

De még gimiben sem menr ez, meg nem is érdekelte mást, hogy milyen jegyeim vannak... Pedig nem volt mit takargatni.

A fogorvos barátomat meg direkt nem mondtam, most meg azt terjesztik, hogy a pénzéért vagyok vele, mert valaki látott vele.

2018. júl. 27. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem tetszik, hagyd ott, csinálj mást. Ez nem mások véleményétől függ, hanem tőled.
2018. júl. 27. 11:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Ott is fogom...

Nekem ráadásul így minden kimaradt, mert még ehhez otthon is laktam, ami megint rgy rémálom...

2018. júl. 27. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ejha, ez meg melyik egyetem?
2018. júl. 27. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
És? Kiszivárog. Más megtudja. Na és? Mi van akkor? Egyetemre jársz nem óvodába. Ki nem tolja le, hogy ki mit mond. Én inkább elvégeztem volna, mint hogy mások véleményével foglalkozzak.
2019. máj. 29. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!