Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg "ki fogok bukni" az...

Tényleg "ki fogok bukni" az egyetemről?

Figyelt kérdés

Tegnap megtudtam, hogy felvettek az egyetemre, arra a szakra amire elsőként jelentkeztem. Állami támogatott szak így persze sokkal több pont kellett mint az önköltségesre, végül épp annyi pontom lett mint amennyi a ponthatár. Szóval kvázi "utolsóként" kerültem be, és sokan azt mondták, hogy lehet, hogy nem fogom bírni és "lemorzsolódom".

Nem értem, hiszen aki önköltséges formában jutott be annak kevesebb pontja is lehetett mint nekem és ugyan azt fogja tanulni mint én. Szóval szerintetek jogos ez a felvetés, hogy nekem kevesebb esélyem van bennt maradni?

Nagyon örültem neki, hogy sikerült bejutnom, de kicsit zavar, hogy ezt mondták.

2018. júl. 26. 13:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
57%

Gratulálok a diplomádhoz! :)

2018. júl. 30. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!