Egy mérnöki mesterszakkal fogok érni bármit is úgy, hogy az alapszakom nem mérnöki?
Figyelt kérdés
Az alapszakot természettudományos vonalon végeztem, majd onnan jelentkeztem mérnöki mesterképzésre és kreditpólással felvettek. Már azóta ezeket a tárgyakat teljesítettem is. Fog érni valamit így az MSc diploma?2018. júl. 20. 19:21
1/6 anonim válasza:
Igen. Nem adják ingyen azt az msc diplomát sem! Nyugi!
2/6 anonim válasza:
Viccelsz? Így mondhatod, hogy két diplomád van, többsége meg se nézi a papírt. :D Tény, hogy a mesterszak már nem tartalmaz minden témakörből ezt-azt, de amit igen, azt pontosan, így ha azon a területen helyezkedsz el, akkor ugyan úgy lesz jó tudásod. Szerintem csak nehezebb így az MSc-t elvégezni, mert nagyban épülnek a korábbi tárgyakban oktatottakra ezek.
4/6 anonim válasza:
#2: Ha mérnökin csinálja az alapképzést és utána a mestert, akkor is mondhatja hogy két diplomája van, nem?
5/6 anonim válasza:
Igen, mondhatja, de úgy értettem, hogy két szakterületben van diplomája, ami azért más, mint ugyan ott egy BSc meg egy MSc.
6/6 anonim válasza:
#5 Ez is igaz, lehet így is értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!