Ki fogok bukni az egyetemről? Nagyon alacsony ponttal jutottam be.
Figyelt kérdés
313 ponttal jutottam be a miskolci egyetem gyógytornász képzésére,ahol most nagyon alacsony,mindösszesen 280 volt a ponthatár.
95 embert vettek fel a képzésre.
Előtte vendéglátói szakközépbe jártam,onnan jöttem ide.
Más egyetemeken sokkal magasabbak a ponthatárok:
Debrecen-360
Budapest-401
Szeged-366
Ilyen gyenge eredménnyel tuti,hogy kibukok az egyetemről?
Más városban fel sem vettek volna erre a szakra.
Ráadásul ennyi ember nem tudom,majd hogyan tud elhelyezkedni,ha végzett az egyetemen.
2016. szept. 7. 15:42
1/5 anonim válasza:
Nem számít a felvételi pontszám, csak a képzésen nyújtott teljesítmény. Egyenlő feltételekkel indul, akit 280 ponttal vettek fel, meg akit 480-al. A tanáraitok nem is tudják, mennyi ponttal kerültetek be (hacsak meg nem kérdezik).
2/5 anonim válasza:
Tanulj és akkor nem fogsz kibukni.
Túlképzés meg mindenhol van, ha más nem, elmehetsz majd mekibe vagy szalag mellé...
3/5 anonim válasza:
Hasonló pontszámmal kerültem be én is egyetemre(info szak), és sok sokkal több ponttal rendelkező csoporttársam kibukott már. Nem tudták priotitálni a tényleg fontos dolgokat
4/5 mi a fene válasza:
Ez ne zavarjon, csak tanulj nagyon. Az egészségügyben meg mindig lesz munka, és továbbjutási lehetőség.ISMERŐSEIM ,meg úgy jártak, hogy főiskolára jelentkeztek, és orvosira is elég lett volna a pontszám. Sajnos az emelt kémiát leadták, igy már nem is lehetett. Képzeld el, nekik milyen szivás. Most elmentek a fősulira, aztán majd félévkor meglátják. Lehet hogy újra érnek kémiából, és megpróbálják az egyetemet. Te meg ügyes vagy, hogy megtaláltak a leggyengébb láncszemet. Fel fejjel !
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a biztatást :)
2016. szept. 8. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!