Mi a véleményetek a Pázmány Péter katolikus egyetemről Állam és Jogtudomány szakáról? Kinek érdemes oda menni mennyit ér az ott szerzett diploma?
Figyelt kérdés
és milyen nehéz oda bekerülni? sok mindent olvastam már a neten az ilyen dolgokról de én saját tapasztalatokra lennék kíváncsi akármi érdekel a joggal és ezzel az egyetemmel kapcsolatban :)#jog #nyelvvizsga #jogász #diploma #ELTE #Pázmány Péter Katolikus Egyetem #római jog #jogi egyetem #jogi diploma #jogi tanulmány
2016. júl. 25. 18:50
3/7 anonim válasza:
A nehézség az adott év ponthatárától függ, ezt nem könnyű megmondani. Idén jelentkeztem (pár óra múlva tudom meg, hogy felvettek-e), szóval érdemi információt nem tudok mondani a nehézségéről, de azt tudom, hogy a legtöbb tanár segítőkész. Az állam és jogtudomány az maga a kar, és nem a szak. A karon belül vannak a szakok. :)
Mivel jog, ezért magolni kell elég rendesen. :) Itt természetesen nincs annyi matek mint pl a mérnökin. Humán beállítottságú vagyok, ezért jelentkeztem ide. :)
4/7 anonim válasza:
Bocsánat, kijavítom az egyik mondatom. *A bekerülési nehézség az adott év ponthatárától függ* :)
5/7 A kérdező kommentje:
Igen nekem még van 1-2 évem hogy felvételizhessek de engem is eléggé érdekel hogy mennyi lesz a ponthatár:) sok sikert a bekerüléshez!!
2016. júl. 26. 18:22
7/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok!! :)
2016. júl. 27. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!