Izgultok már a ponthatárok miatt?
Én alig bírom kivárni! 😍
Sok sikert mindenkinek!
Én 467 ponttal felvételizek orvosira, és igen meglepődnék ha nem lenne elég, ráadásul vidékre jelentkeztem csak...:O
470 ponttal kizárt, hogy nem vették fel. Ennek azért utána lehet nézni a korábbi évek felvételi ponthatárainál.
A kérdésre válaszolva én nem a felvételi miatt izgulok, hanem csak úgy az egyetem miatt :D SMS értesítés, postai levelek, együtt bulizás a Rio-ban :) Pedig utálom a partikat, de most muszáj.
Egyik évfolyamtársam miatt izgulok, 427 pontja van és fogorvosira jelentkezett, tavaly oda 425 kellett, szóval necces neki :(
4 ponttal van kevesebb nekem mint a tavalyi ponthatar, remelem osszejon azert.. Bizom abban hogy igen, mert eleg ingadozo volt mindig.
Sok sikert mindenkinek, mar csak 1 hetet kell varnunk😍
Nekem 3 ponttal van kevesebb pontom, mint ami tavaly volt, szóval én is nagyon izgulok már. De én reménykedni annyira nem merek, sokan jelentkeztek oda.:(
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!