Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti izgultok már a ponthatárok...

Ti izgultok már a ponthatárok miatt (felsőoktatás)?

Figyelt kérdés

Én olyan lázban égek,mióta beadtam a jelentkezésem,mindig nézem a híreket,h hátha van már vmi statisztika.

Mit gondoltok,bejuttok oda amit első helyre írtatok? :)

2012. márc. 8. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
hát szerintem igen!és te hogy érzed?
2012. márc. 8. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
mivel az én szakom csak fizetősen indult, olyan 420 pontot viszek, szerintem bejutok :)
2012. márc. 8. 18:05
 3/7 A kérdező kommentje:
én is fizetősre adtam be,80%ig vagyok biztos,h felvesznek,mert ha több,mint 40 pontot ugrik a ponthatár,akkor már nem lesz elég a pontom
2012. márc. 8. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Én nem izgulok, mert nem jelentkeztem sehová:P
2012. márc. 8. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Én egyenlőre az érettségi miatt izgulok. Ha azt jól megírom, akkor nincs gond :) félek tőle, mert úgy érzem semmi esélyem, sajnos jogosan...
2012. márc. 8. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Én csak költségesre adtam be, (mivel csak az indul), és kb 420-430 pontot viszek. Egy kicsit izgulok, még akkor is ha idén jóval kevesebben jelentkeztek, mivel semmit sem lehet tudni.
2012. márc. 8. 21:32
 7/7 Retekszisz ***** válasza:
0%
minimum 470 pontom lesz, felvesznek.
2012. márc. 9. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!