Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Izgultok már a ponthatárok miatt?

Izgultok már a ponthatárok miatt?

Figyelt kérdés

Én alig bírom kivárni! 😍

Sok sikert mindenkinek!

2018. júl. 15. 14:18
 11/100 anonim ***** válasza:
20%

Azért az elég gáz, hogy anno az unokatestvéremet kb. 470 ponttal NEM vették fel az orvosira, mert akkora túljelentkezés volt.

Természetesen egy év múlva már bejutott, de azért az aggasztó, hogy ennyire jó képességűek nagyon gyakran nem tudnak érettségi után azonnal egyetemre menni.

2018. júl. 15. 17:11
 12/100 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az még kötelező 2 emelt előtt volt
2018. júl. 15. 17:29
 13/100 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon :D turizmus-vendéglátásra szeretnêk bekerülni
2018. júl. 15. 17:49
 14/100 anonim ***** válasza:
58%

Valamennyire igen, de inkább a várakozás az, amit annyira nem szeretek. Ilyenkor mindig lelassul az idő. Mint érettségi/szakmai szóbeli utáni bizonyítványosztás előtt. :D

Inkább maga a jelentkezés előtt izgultam, okkal:

~Csak egy helyről kaptam értesítőt.

~A nyomda elszúrta a portfóliómhoz kellő nyomatokat, otthon meg mindent csinált a nyomtató, csak színhelyesen nem nyomtatott...

~Reggel meg első dolgom az volt, hogy leöntöttem kávéval a fehér, új ingemet, így sietve cserélhettem le.

Amiatt, hogy bejutok, annyira nem izgulok, hisz kevesebben jelentkeztek a szakra, előképzett vagyok és lehet, hogy egyedül én leszek ilyen ott, meg 60-nal több pontom van a tavalyinál, pedig magamhoz képest elszúrtam a gyakorlatot és a portfóliót(nem vittem nyomatot *köhmm*) is.

Egyik volt osztálytársam is oda jelentkezett...na ő miatta kicsit izgulok, bár másik oldalról, meg ha őt is felvennék, akkor aludhatnék is egyetemen. :P 280 alatt lett meg a pontja, szóval nem gondolom, hogy felveszik. :/

Nekem ami kissé mégis idegesítő, hogy három helyre nyújtottam be a jelentkezést és csak egytől kaptam e-mail-t, de attól hármat is meg rendes borítékolt levelet is. Egyik velem jelentkező srác is hasonlóan járt, de az egyiktől kapott pótlásra értesítőt, amire volt vagy 3 napja...

Mindenkinek sok sikert! :D

2018. júl. 15. 18:17
 15/100 anonim ***** válasza:
90%
Mikor vt az orvosin 470 pont a határ? Ha jól emlékszem max. 440 lehetett, az is a Sote-n, de nem csak a soten van orvosi... A vidéki egyetemeken is kb. 420 körül van.
2018. júl. 15. 18:23
 16/100 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy off, de tökre nem értem a 15-os válasza miért csak 73%-ban hasznos. 2016-ban a SOTE-n 441 pont volt a ponthatár, és tényleg ez eddig a legmagasabb. Na, mindegy...
2018. júl. 16. 08:32
 17/100 anonim ***** válasza:
100%
#11-es valamit nagyon elnézett a húgod akkor :D Vagy valami gebasz volt a felvételibe, de a túljelentkezésre elég vicces fogni, mert 470 ponttal akkor is felveszik, hisz nagyság szerinti sorrendbe állítják a pontokat és az alapján húzzák meg a határt, szóval akár 3x annyi ember is jelentkezhetne mint most, akkor is így lenne.
2018. júl. 16. 10:14
 18/100 anonim ***** válasza:
100%
Nem izgulok. Már nagyon várom a ponthatár kihirdetést. Sok sikert!
2018. júl. 16. 18:51
 19/100 anonim ***** válasza:
69%
Eléggé izgulok, mert csak 24 ponttal van többem mint tavaly.
2018. júl. 16. 19:47
 20/100 anonim ***** válasza:
100%
nekem szűk 80 ponttal többem van, szóval nem igazán. de pár ismerősömért igen, akikről tudom, mennyit tanultak, csak elszúrtak pár dolgot de megesik, hogy az ember nincs toppon.
2018. júl. 16. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!