Debreceni Orvostanhallgatók, milyen az egyetem?
Milyen az egyetem?
Milyen átlagotok volt gimiben?
Mindent írjatok le légyszives nagyon kiváncsi vagyok,hogy milyen!
Szívsebész lennék,és egyáltalán milyen esélyek vannak ott a sebészet szakágon?
Menj el Debrecenbe egy nyílt napra!
Nézz szét a honlapjukon! Nézz videókat - hogy legyen némi fogalmad - és ne bízz más véleményében!
Hogy a francba akarsz ilyen komoly orvos lenni, ha más véleményét kéred egy életet meghatározó lépés előtt?!
Szia:)
Angol tolmacskent tanulok Debrecenben, igy leirnam az en velemenyemet, hiszen a legkorrol en is tudok irni.
Nagyon szeretem az egyetemet. Teljesen mas mint egy kozepiskola/gimnazium mint tarsasag mint tanulmany szempontjabol. Nagyon kedvesek az emberek, az oktatas szinvonala fantasztikus, ugy tudom az AOK szakos hallgatok velemenye is hasonlo. Debrecenben mindig is komolyan es eltokelten vezettek azt a szakot, nekem is az volt az almom, hogy orvos legyek de vegul maradtam az angolnal amit mai napig imadok:) En ebbol a szempontbol azt tudom mondani neked, hogy tarsasag es legkor szempontjabol nagyon jol fogod magad erezni. Legyel motivalt es ne feledd hogy barmilyen akadalyokkal kell szembeneznes ne add fel az almaid:)
Ahhoz, hogy nyíltnapra menj nem kell végzősnek lenned, van évi 3 szülői igazolásod, 1-et tuti megér. Senki nem fog elküldeni vagy bármi ilyesmi, oda az megy aki akar.
Én 2x is voltam, egyszer 11-ben és 12-ben, de jöttek velünk "kisebbek" is. Ha érdekel, akjor elmész, megnézed, tájékozódsz. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!