Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen lett az érettségitek?...

Milyen lett az érettségitek? Hány pont? Felvesznek oda, ahova szeretnétek menni?

Figyelt kérdés

2018. jún. 21. 17:40
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
460 pont, ELTE-jog megyeeek :3
2018. jún. 25. 23:38
 32/38 Ákos510 ***** válasza:
100%
Utolsó: én is elte jog, de sajnos csak 432 pontom lett,ami csak fizetősre elég, de arra viszont bőven elég. Szóval ELTE jog jövök én is ;)
2018. jún. 27. 17:02
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

na megvan a bizi. matek 82%, infó 70%, magyar, töri 60%, angol 95%

344 pontom lesz, felvesznek:)

2018. jún. 27. 17:14
 34/38 anonim ***** válasza:
9%
sznobok
2018. jún. 27. 19:01
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

Miért kell lepontozni? Leírtam hova vesznek fel, meg mi a véleményem az egészről, másnak a véleménye szubjektív, mert más szemszögből látja a dolgokat. Nehogy már ilyen TANULT embereknek kelljen már ezt magyaráznom. XDDDD Azóta változott a helyzet negyed milláért megyek dolgozni, még ti a 3,14csátokat anyuci meg apuci és az állam pénzén terpesztitek a felsőoktatási intézménybe. Ha sikerül egyenesbe jönni, talán kijavítom az érettségit, és a saját magam által megkeresett PÉNZEN megyek felsőoktatásba. Esetleg egy egzisztenciára szedem össze, távol az ilyen idióta "egyetemista" barmoktól. Ti meg nyaljatok sót! Majd ha apu meg anyu nem lesz, vagy a tandíjakat nem tudjátok kinyögni esetleg az egyetemet félbe kell hagyni, aztán a munkavilágába kell lépni sima érettségivel, akkor fog az eső beesni. :D Kérlek 4 év múlva gyertek vissza ide és írjátok le, hogy hogyan alakult az életetek! :D

"megyeeek" ez egy szép új magyar szó, az egyetem szerinted látja hogy te ide írsz? :D

# 28 Pár év? Szerintem már a felére nem emlékszel annak amit ott húztál.

42% # 3 # 13 # 34 válaszaidra ment a zöld. :D

Lehet lepontozni! :D

2018. jún. 27. 19:47
 36/38 anonim ***** válasza:
86%

Csak annyit, hogy akik ide írták az eredményeiket azoknak a nagyrésze államilag támogatottan fog tanulni az egyetemen, 4 év múlva pedig diplomával a kezükben 2-3szor annyit fognak a munka világában keresni mint Te ;)

Ne általánosíts azzal, hogy a szülő fizeti a tandíjat.. pl.: diákmunka, diákhitel.

2018. jún. 28. 00:02
 37/38 anonim ***** válasza:
484 lett, ELTE-re megyek
2018. jún. 28. 00:42
 38/38 anonim ***** válasza:

Tudod ha kibuksz, és államira mentél pluszba kaptál még ösztöndíjat azt vissza kell fizetned, bármi közbejöhet ami miatt nem tudod befejezni. Meg x évig nem mehetsz külföldre dolgozni, mikor az államin megszerzett diplomádat megkapod vagy is mehetsz csak megint milliókat kell fizetned. Ja de ezzel senki nincs tisztában, mert mindenki jelentkezik mindenhova, de közbe nem olvas el senki semmit. Aztán ha még se sikerül elhelyezkedni az adott munkakörbe akkor beesik az eső, mert a külföldre vezető kapuk is bezártak a diploma miatt. Még jó hogy én megyek egyetemre. :D

Meg hallottam olyan 2 diplomás emberről is, aki kiöregedett és 50 feltett nem kell sehova, mert a fiatalokat részesítik a cégek előnybe. Illető még a tescoba se tud elmenni árufeltöltőnek, mert ahhoz meg túlképzett. :D

2018. júl. 20. 01:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!