Pszichológia szakra készülők, hogy sikerült az érettségitek?
Figyelt kérdés
Melyik egyetemre jelentkeztetek? Szerintetek lesz elég pontotok?2017. jún. 2. 13:42
1/11 anonim válasza:
Ezt kicsit rosszkor kérdezed, a szóbelik még le se mentek, így csak tippelni lehet az érettségit az idén érettségizőknek. Nekem például az emelt szóbelimtől függ, ha jól sikerül akkor egész jók az esélyeim, mert 450 felett lesz a pontom, ha nem sikerül jól, akkor valahol 440 és 450 közt lesz, ami még a nem teljesen lehetetlen kategória, de azért az inkább nem, mint az igen kategória. Pszichológiánál azért tud ugrani nagyot is a ponthatár, szóval nem lehet tudni semmit. Ha 470 feletti pontom lenne nem félnék, de annyi nem lesz az elég biztos:D Eltére jelentkeztem amúgy.
2/11 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszoló! Nem gondolom, hogy a kérdés időzítése rossz lenne. Az írásbelik után nagyjából lehet tudni milyen esélyed van a választott egyetemre bekerülni. :)
Köszönöm szépen a válaszodat!
2017. jún. 2. 17:33
3/11 Jedwardlove válasza:
Nekem sajnos 430 korul lesz :( ha csak nem menne lejjebb a központi ponthatár amire kevés esélyt latok akkor nem hiszem hogy van esélyem. :( mondjuk az angol emelt eredményét nem tudom még... Esetleg az dobhatna de nem érzem túl jónak mert elrontottam a listeninget. Károlira meg Pázmányra jelentkeztem. Es te kérdező? :) sok sikert kivanok nektek.
4/11 anonim válasza:
Szia! :) Ha jól sikerülnek a szóbelik, 450-en felül lesz a pontom. Szerintetek fog feljebb menni a tavalyiakhoz képest? (Szintén ELTE az első helyes)
5/11 anonim válasza:
A sttatisztikákat nézve eltén ana-ra idén "csak" 1237-en jelentkeztek, tavaly meg 1351-en, szóval lehet lejjebb megy egy kicsit. Bár 2015-ben meg 1463-an jelentkeztek a ponthatár mégis egy ponttal kevesebb volt, mint 2016-ban. Szóval nem lehet tudni semmit:D
6/11 anonim válasza:
Én pszichológiára jelentkeztem, Károlira, és olyan 450 pontom lesz, duplázással :)
7/11 BIGWIZ válasza:
A jelentkezési sorrendet még lehet változtatni egyszer, így Debrecen és a PPKE között vacillálok. Emelt angolom olyan 95% lesz, emelt törim legrosszabb esetben is 85 körül, így lesz egy jó 460 pontom, ami remélhetőleg elég lesz. A nyáron a biosszal küzdök, mindenhol azt olvastam, hogy azt nagyon nyomják.
8/11 anonim válasza:
Végül mennyi lett nektek a pont?:)
10/11 anonim válasza:
És hova jelentkeztél?:) nem tudom hanyas vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!