Milyen lett az érettségitek? Hány pont? Felvesznek oda, ahova szeretnétek menni?
Kérdező igen felvesznek pizzafutárnak, lehet pár év után szintet lépek és az állam hajléktalanná léptettnek elő, vagy átsorol rokkant nyugdíjasnak mert kikészülök, esetleg a sárga házból fogok kiintegetni. Ez volt az életcélom. :DDDD
# 13 Ne csüggedj, én is megyek közmunkába vagy futárnak, operátornak, esetleg ha valahova felvesznek ahova nem kell hátszél akkor a szakmámba dolgozni, ha meg romlik az egészségem akkor rokkantnyugdíjasnak. XD Nem vagy egyedül, leszünk még ott páran. Rezsi Szilárd tévedett, nem a szakmunkásoké a jövő. :O Szakmám van ami hiányszakma, de az iskolai oktatás egy vicc volt, meg itt felénk ami 100ezer lakosságú falunkba(munka és buszközlekedés olyan mintha faluban laknék), ki-kit ismer alapon vannak a melók, én nem tartozok bele Rezsi Szilárd és más nagy mufti ismeretségébe, apám anyámat se ismerik erre fele befolyásos emberek, így még a szakmámba közalkalmazottként nettó 110 pénzért se tudok elmenni. Kiírják az pályázatot, mert muszáj és már megvan az emberük. Valakinek még pályázatra se kell jelentkeznie, mert anélkül is felveszik bármikor mehet dolgozni, és akkor mond fel mikor akar, később is szeretettel várják mikor kedve szottyan dolgozni. Még a kórházi karbantartó is protekciós állás, önéletrajzot se kell a tagnak beadni és mehet oda dolgozni, 8 órás munkarendbe még mások 12-be vannak.(Szánalmas ez az egész) Még 60-70 kilométert odébb utazva ismeretség nélkül is felvesznek és nem közalkalmazottnak. Csak a bejárás kicsit komplikált. Nem vagyunk pénzesek, így az érettségibe beleszartam mert az egyetemet úgy se bírnám kinyögni, államiba meg az adott körülmények miatt nem bírnám elvégezni, és nem akarok visszafizetni. Nekem is 120 körül lett, éppen hogy átrúgtak bizonyos tárgyakból, még a nálam gyengébb képességűek is jobb érettségi eredményekkel büszkélkedtek, mert mikor elkezdett ez az egész körvonalazódni, akkor utána leszartam mindent. Úgy mentem oda, hogy nem tanultam rá semmit.
magyar: 88%
matek: 82%
töri: 67%
angol: 94%
francia: 86%
349 pontom van és hacsak nem lesz kb. 20-30 pontos emelkedés akkor felvesznek :) Neked milyen lett kérdező?
424 pontom lesz és remélhetőleg felvesznek:)
Nagyon drasztikusan kéne emelni a ponthatárt hogy ne legyen elég 🤗
Gratulálok innen mindenkinek jól tudtatok magolni! :D
Később meg kb. ennyi fog a bemagolt anyagból megmaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!