Milyen lett az érettségitek? Hány pont? Felvesznek oda, ahova szeretnétek menni?
magyar: 76
matek: 76
töri: 80
angol emelt: 72
celnyelvi civilizáció: 90
370 pont, szerintem felvesznek :)
Kedves utolsó, jó lenne, ha tudnál szöveget értelmezni, bár ha te közmunkára mész, lehet, hogy ott nem elvárás.
Nem azt írtam, hogy 120 pont kell (amúgy meg 280 kell, hogy felvegyenek a felsőoktatásba), hanem azt, hogy 120 ponttal FELETTE vagyok annak a ponthatárnak, ami kell. 296 pont az a szak, ahova szeretnék menni, csecsemő- és kisgyermeknevelő. Nem tudom, hogy nekem hány pontom lesz, a 120-at csak nagyjából írtam, de 420 pontom tuti lesz. Elnézést a többiektől, hogy kicsit témát váltottam.
436 pont, bár még hára van a törim, meg a magyarok közepen, de nem számítanak, mert duplázok.
BGE-pénzügyszámvitelre jelentkeztem, államira nem biztos, hogy felvesznek, de a 280 pont megvan😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!