BME gólyatáborok milyenek szoktak lenni?
Érdemes elmenni? Ott is buli, pia szexről szól?
Sok a mérnöki szak, ezért visszafogotabbra számítok, rosszul gondolom?
Én azt nem értem, hogy lehet vki szenyor 1,9-es meg 0,0-s átlagokkal...
Nekem egyk a legtöbbje nagyon unszimpatikus volt, a tábort nem ajánlanám senkinek. Amiket az előzőek írtak azok nagy részét én is átéltem. Amúgy ez a nagy tömeg is k**vára zavart...
Szerintem meg igenis menj el, nézd meg milyen, csak elvárásaid ne legyenek. Én megjártam a VIK-es és SOTE gólyatábort is. Mindkét tábortípusnak megvan az előnye és hátránya is, utóbbi inkább egy fesztiválra hasonlít, lazább, de maradandóbb élményeket nem okoz, amiket évek múltán is tudnék mesélni. VIK gólyatáborból 2 ember maradt meg akik szerves részei maradtak az életemnek, ebből az egyik lakótársam is lesz hamarosan. A seniorok is változatosak, nem mind alja tróger. Ismerek olyat is aki már 7 éve csinálja a BSc-t, és olyat is aki egyenesben, bukott tárgy nélkül elvégezte az egészet, úgy, hogy aktívan részt vett a közéleti dolgokban. Meg kell találni a társaságod az évek alatt, itt csak elkezdődik ez a folyamat.
(Egy darabig én is csináltam a seniorkodást, és lám, én is elvégeztem egyenesben az egyetemet.)
Érdekes, mert pl nálunk csak az lehet szervező, aki egy bizonyos átlag felett van és egy elbeszélgetés alapján úgy ítélték, hogy benne lehet a buliban. Elvileg a beszélgetésben benne van az is, hogy ötleteket kell bedobnia a programmal kapcsolatban.
Egyébként nálunk sem volt a nemek aránya szempontjából semmivel sem jobb a helyzet, BTK-n voltam, olyan punciparádé volt GT-ben is, hogy csak na, annak a 20 srácnak meg maga volt a hárem. :D Aztán mégis jó programok voltak, semmi bitang szivatás, csomó ismerkedős meg csapatjáték, később tájékoztatók a karról, ami közben lehetett már iszogatni, saját bandás koncert, aztán szabad program is. Mondjuk, lehet az is közrejátszott, hogy a szervezők fele pszichó szakos volt, ott pedig nem egy tárgy szól az ilyen csapatépítős, ismerkedős, játékos témákról, amit simán be lehet vinni gt-s környezetbe is, de remekül megoldották és egyik játék sem volt szexközpontú, szivatós meg ivós, mégis élveztük.
Kellett csapatzászlót készíteni, csapatindulót (egy ismert nyári sláger szövegét átköltve), a csapatok egymás között mindig gúnyolódtak meg szivatták egymást, volt csapatbemutató is az utolsó este (a csapathoz kitaláltak egy jellemzést és azt kellett demonstrálniuk egy koreo keretein belül), volt pár logikai feladat, amit csapatban kellett megoldani (pl kaptunk egy kötelet és anélkül, hogy egymáshoz szólunk, ki kellett belőle alakítani egy egyenlő oldalú háromszöget, majd igazolni, hogy az tényleg egyenlő oldalú, volt valami szabadulós is asszem), volt olyan, hogy becsomagoltak minden csapatból egy önként jelentkezőt fóliába (csak a feje látszott ki) és egy szappanos-vizes pályán kellett versenyt kúszni, pár ismerkedős labdajáték (dobálgatni kellett egymásnak, egymás nevét ismételve egy alliteráló szóval meg történetláncot kellett alkotni úgy, hogy mindenki, akihez épp a labda került, hozzátett a sztorihoz 2 mondatot, így közös mesét találva ki), kellett jelmezt tervezni alufóliából meg egyéb hulladékból az egyik csapattagra, majd bemutatni a többiek előtt, volt az egyetemmel és a karral kapcsolatos műveltségi kvíz is... Persze mindegyik játék során a 3 legjobb csapat pontokat kapott és akinek a legtöbb lett, az az utolsó estén kapott valami extra piát vagy kaját (már nem tudom pontosan), erre épült a 3 nap. Kicsit nálunk olyanra sikeredett, mint a mendemondák alapján a QPA. És azért az ember ha már ismeri a QPÁt, elvárná, hogy a GT is valami lightis de hasonló legyen. Ha igazak a sztorik, akkor bőven elkúrták ezt a hype-ot.
Nem, a másik helyen csak szervezőként voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!