Milyenek szoktak lenni az NKE-n a gólyatáborok? Tapasztalatok? Idén megy innen valaki?
Én elég visszahúzódó, nehezen barátkozós/felengedős lány vagyok és mivel nem nagyon van olyan ismerősöm, aki az NKE-re menne (én a KTK-ra), így nem tudom, hogy megérné-e elmenni a gólyatáborba. Aggódom, hogy így egyedül feszélyezetten, kényelmetlenül érezném magam, ugyanakkor nem ott van bennem, hogy lehet, hogy megbánnám, ha kihagynám, mert akár még jól is érezhetném magam.
Ti mit tennétek a helyemben?
Arra is kíváncsi lennék, hogy mennyire szoktak szivatós feladatok lenni, mert például nem szeretném bikiniben rázni magam miközben kocsit mosok és szappanozni egy másik csajt meg ilyenek..
Kíváncsi lennék a korábbi tapasztalatokra, milyen feladatok voltak, lehetett-e nemet mondani, hogy éreztétek magatokat, mennyiben befolyásolta a későbbi társasági életeteket az, hogy voltatok-e gólyatáborban vagy sem, stb.
És persze az is írhatnának, akik idén mennek :)
Én is KTK-s leszek, ha felvesznek és én sem vagyok egy nagy partyarc. A középsulis gólyatábort én kihagytam, és személy szerint nekem rossz volt úgy kezdeni az első hetet, hogy rajtam kívül szinte mindenki ismerte már a másikat.
Egyébként meg nem kötelezhetnek semmire.
Szerintem egy próbát megér, én szeretnék elmenni. Gyere te is, hidd el, hogy ott sem lesz mindenki hangoskodó partyarc. 200 ember közül biztos lesz olyan, akit megkedvelsz. Ha meg nem lesz jó, ott leszek veled.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!