Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Moholy-Nagy Művészeti Egyetem,...

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A design-és művészetelmélet szak érdekelne, de jó lenne tapasztalatokat olvasni magáról az egyetemről is. A felvételi tényleg nagyon nehéz? És valóban csak a pénz számít, és ha nincs elég, akkor lenéznek? Ja, és kb. 22 évesen mennyire fogok kilógni a diákok közül?

Köszi előre is a válaszokat!

2015. jún. 30. 19:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Ami nagyon fontos, a pénz nem számít, én nem is tudom honnan hallottad, ez ugyanúgy egy állami egyetem amire persze nehéz bekerülni, mert kevés a hely (valószínűleg ezért is terjengenek ezek a városi legendák...) van fizetős, de az horribilis és olyan alig akad. Én annyit tudok az elméletről, hogy nagyon kemény, komplex és mély művészeti tudás, érdeklődés, elhivatottság kell, bele kell merülni a dolgokba és persze a legfőbb az intelligencia. Tudd kifejezni magad, legyenek szuverén ötleteid, légy nyitott és befogadó, légy képben az aktuális trendekkel kortárs életbeli történésekkel. A felvételi nem könnyű, ez bizony nem érettségi, de ha felkészült és kitartó vagy, akkor NEM lehet gond, és az se gond ha csak másodszorra jön össze, rengeteg ilyen van... Ja és 22 évesen bőven nem lógsz ki, sőt sokkal idősebbek is vannak, ez az egyetem. Hajrá sok sikert, ha még érdekel milyen gyere el nyílt napra! ;) Hajrá!
2015. júl. 9. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!