BME gólyatáborok milyenek szoktak lenni?
Érdemes elmenni? Ott is buli, pia szexről szól?
Sok a mérnöki szak, ezért visszafogotabbra számítok, rosszul gondolom?
A karonak küldön van?
Amúgy igen, a VIKről lenne szó. Pontosabban villamosmérnöki.
Pont, hogy akkor nem mentem volna, hogy ha az a klasszikus igyuk halálra magunkat tuctuc zenére és a bokorba bele esve közösüljünk. Igen... már hallottam történeteket és ilyen helyre nem volt/van kedvem elmenni.
"Nem ajánlom ha jót akarsz magadnak."
Ennyire rosszak a VIKes lányok?
Nekem sem meséltek sok jót a VIK-esről, megmondom őszintén, elég bicskanyitogató volt úgy hallgatni, hogy volt már részem két (jó) gólyatáborban, amiből az egyiket szerveztem is. Pár komplexusos kocka szivatja a népet, hogy őket fényezzék és ennyi. -elvileg.
Mindenesetre lenézek, akkor is, ha a szerencsés 10% leszek. De ha ugyanaz a koncentrácós tábor feeling lesz, mint amit meséltek az ismerőseim, addig fogok trollkodni velük (ezzel is szórakoztatva a gólyákat), amíg haza nem küldenek (magamtól úgysem megyek haza). Ilyeneket hallottam, hogy időre kell zuhanyozni meg a többi hülyeség, amit valami humortalan viccesnek tartott. Hol nem szarja le ezt az ember? Olyan tempóban zuhanyzok le, ahogy nekem kellemes, ha nagyon akarják, végig is nézhetik. Megbüntetnek? Mivel?:D Nyomjak le 10 fekvőt meg álljak ki szégyenszemre? Kérlek... Bántani úgysem bánthatnak, kényszeríteni úgysem kényszeríthetnek, szarabb meg nem lehet, szóval vállalom a bohóc szerepét. De akkor nekik is szar lesz, mert lesz egy átkozott nagyszájú, engedetlen "fegyencük".:D
Srácok, a gólyatábort a gólyák teszik azzá, ami. Nem kell becsicskulni, ha az nem öli meg a bulit, csak jót tesz neki. Tessék jönni és élvezni, az a lényege, hogy kapcsolatokat szerezz, nem azért fizetsz és jelentkezel önként, hogy úgy viselkedjenek veled, mint valami börtönben, csak azért, mert ez nekik vicces.
Van olyan kar, ahol nehéz bejutni a seniorok körébe, vagy legalábbis a táborszervezésbe, hiszen felelősséggel jár, csapatmunka, és egy csapat gólyát is vezetsz, játszatsz, meg ébresztesz, felvillanyozol.
Azért belegondolnék a helyetekben, hogy a VIK-en hogyan csinálnátok emlékezetes tábort ilyen rossz lány-aránnyal, olyan informatikuspalánta fiúknak, akik eddig se tolták túl a bulizást, a másik felük meg tuti leinná magát a kanbulit ellensúlyozandó, ha szabadna mindegyik napon piát venni vagy bevinni (így legalább "csak" a végére marad ez). Ez nem egy fesztivál, itt valami beavatásszerűségnek kell azért lenni. És igen, a gólyákon is sok múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!