BME gólyatáborok milyenek szoktak lenni?
Figyelt kérdés
Érdemes elmenni? Ott is buli, pia szexről szól?
Sok a mérnöki szak, ezért visszafogotabbra számítok, rosszul gondolom?
2018. jún. 11. 22:27
11/28 anonim válasza:
az építész az nagyon jó volt, de ezek szerint nagyon karfüggő :D
12/28 anonim válasza:
A VIK-es is nagyon-nagyon jó! Én a helyedben nem hagynám ki. :) Sokkal különlegesebb, mint a többi gólyatábor, ahol az első percben már csatakrészeg vagy... Azokból nem lesznek olyan emlékeid, amikre hosszú idő után is emlékezni fogsz.
13/28 anonim válasza:
Ha szereted, hogy a BSc-t 4-5 éve végző, beképzelt szenyorok ugráltatnak, ordibálnak veled, miközben ölelkezős/farokodanyomós körjátékokat játszotok, valamint a tikkasztó hőségben csak egy kilyukasztott flakont adtok körbe, hogy vmi folyadékot azért pótoljatok, este meg csapatosan vonultok fürdeni, amire 1 percetek van, miközben a szenyorok járkálva ordibálnak veletek, és szeretsz egész nap ordibálva énekelni, valamint vonz a tény, hogy a kb 1000 főből kb 30 lány van, akkor ott a helyed!!! A VIK vár szeretettel!
14/28 anonim válasza:
Amúgy én sem voltam egy ilyen lerészegedős/bulizós tipus, de azért ez mégis túlzás... Az ott megismert emberek nagy része kibukott, vagy infós, vagy csúszik szóval semmi értelme nem volt közösségi szempontból sem! Pláne mivel szabadprogramok nem is nagyon voltak...
15/28 anonim válasza:
Jól összefoglaltad utolsó :D A jó kis retkes flakont el is felejtettem.
Amúgy kérdező, menj el és utána írd le hogy milyen volt.
16/28 A kérdező kommentje:
15# Még gondolkozom rajta
2018. jún. 13. 15:25
17/28 anonim válasza:
Én négy éve voltam VIK-en, igazából mindent elmondtak az előttem írók. Nagyon gondolkodtam (ahogy sokan mások is ott- hogy lelépjek, végül maradtam. Hát megbántam. Még egyszer biztosan nem mennék. Engem két dolog akasztott ki: az egyperces zuhanyzásnál szerintem sokkal rosszabb az egyperces sz@rás, mikor verik az ajtót és üvöltöznek, hogy haladjál... A másik, hogy volt ismerős gimiből, de direkt külön csoportba osztottak be mondván, hogy ismerj meg másokat is. Mondom oké, nem hülyeség. Erre utólag kiderül, hogy ez az alapja a későbbi tankörökbe sorolásnak. Na itt csesztem föl nagyon az agyam...
18/28 A kérdező kommentje:
Azért az 1 perc WCt és zuhanyzást nehezen tartathatják be. :) Ha WC közben dörömbölnek nem megyek ki :D A zuhanyzásnál meg nem hizsem, hogy egy 180 magas 90kgos izmos 20 éves fiút kihúznak, az meg nem zavar ha ordibálnak.
Ha van egy normális parkoló azon a helyen lehet elmegyek és bármikor haza tudok menni...
Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
2018. jún. 13. 21:39
19/28 anonim válasza:
Ha szar lenne, vigyél haza engem is pls:DDD
20/28 A kérdező kommentje:
Oké :) Még van 3 hely a kocsiban.
2018. jún. 14. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!