Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek ELTE matek, vagy...

Szerintetek ELTE matek, vagy Corvinus gazdaságinformatikus?

Figyelt kérdés

A kettő alapszak között gondolkodom, nem tudom melyiket lenne érdemes választani. Matekot szeretem és emelteztem is belőle, de nemtudom, hogy mennyire nehéz az elte matek, illetve, hogy utána mekkora fizetésre számítsak. Gazdinfónál meg az informatika részében vagyok bizonytalan, mert maga a tantárgy érdekel, de még soha nem programoztam, nemtudom, hogy mennyire szeretném meg, plusz ott se tudom, hogy milyen fizetések vannak és mennyire lehet elhelyezkedni. Angolból jó vagyok és szeretem is, szóval azzal nincsen bajom, ha valamelyikhez komolyabban kelleni fog.

Válaszokat előre is köszönöm!

2018. jún. 5. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

#10-es

... és szinte bármilyen mérnöki, gazdasági és pénzügyi területre specializálódhat, minimális számú különbözeti tárgy letételével.

2018. jún. 7. 16:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Én gazdinfos vagyok, Corvinuson eléggé a gazdasági része dominál, nem annyira kemény az info:)
2018. jún. 8. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egy ELTE progmat és mellette vagy utána egy Corvinus bármilyen szak levelezőn.
2018. jún. 28. 22:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2018. nov. 3. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!