Szerintetek ELTE matek, vagy Corvinus gazdaságinformatikus?
A kettő alapszak között gondolkodom, nem tudom melyiket lenne érdemes választani. Matekot szeretem és emelteztem is belőle, de nemtudom, hogy mennyire nehéz az elte matek, illetve, hogy utána mekkora fizetésre számítsak. Gazdinfónál meg az informatika részében vagyok bizonytalan, mert maga a tantárgy érdekel, de még soha nem programoztam, nemtudom, hogy mennyire szeretném meg, plusz ott se tudom, hogy milyen fizetések vannak és mennyire lehet elhelyezkedni. Angolból jó vagyok és szeretem is, szóval azzal nincsen bajom, ha valamelyikhez komolyabban kelleni fog.
Válaszokat előre is köszönöm!
Gazdinfósok többnyire nem tudják hogy közgazdaszok vagy informatikusok.
Programozás nem igazán van ezen a szakon. Mérnökinfón ott tényleg programoznak és többet is ér.
Én csinálnék egy matek bsc-et egy gazdinfó msc-vel
Gazdinfó msc-re csak gazdinfós mehet.
Sőt matekról gazdasági msc-re esélytelen.
A kreditelismertetési eljároson nem felelnél meg.
Legalul van egy hasznos táblázat, arról hogy milyen alapszakról hova mehetsz mesterre
"Gazdinfó msc-re csak gazdinfós mehet."
Pont nem igaz.
BME gazdinfó MSCre mehetsz mérnök infós, vagy matekos is.
> A matek bsc-vel valóban nem annyira jók az elhelyezkedési esélyeid, de viszont sokkal több irányba specializálódhatsz mint gazdinfóval és valamilyen MSc elvégzése után szerintem jóval nagyobb pénzeket is leakaszthatsz.
Matek msc-re, és ... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!