Hogy küzdjem ezt le?
Sziasztok!
Junius 5.-én lesz az érettségim megtekintése.
A nehezén túl vagyok,ugyanis tudom,hogy matekból megvan a kettes :D:D:D
A többitől nem tartok de egy természetes félelem van bennem
Esetleg,ha ezt olvasod kedves sorstárs(idén érettségiző)
Elmondanád te erről,hogy vélekedsz? :D
Tart=Fél
De ez természetes, úgy tudod leküzdeni, hogy nem gondolsz rá. Én nagyon fostam mi lesz a töri/magyar érettségikkel. Mert jóformán nem volt töritudásom, a magyar meg zsákbamacska. Végül elég pocsék is lett a töri a tanár szerint, de szóbelivel még így is fel tudtam húzni 81%-ra (olyan tételt húztam amihez nem igazán kellett "töritudás"). A magyart meg korrektül javította, ami az elemzést illeti. Úgyhogy nagyon boldogan jöttem ki aznap a suliból. Talán sose jöttem ki olyan boldogan korábban, mint a megtekintéskor. De utólag nem befolyásolták érdemben az életemet ezek a százalékok, a matek emeltre nem voltam büszke (77%). De talán ezért voltam csak szomorú. A ponthatár alacsony volt.
2015
Én épp egy sorstársad vagyok, kedves kérdező. Mi tagadás, én is kissé be vagyok fosf@, mikor megjelenik a lelki szemeim előtt a jelenet, ahogy belibbenek a megtekintéses terembe XD Igyekszem beletemetkezni a tanulásba, ezzel is elterelem a figyelmem és "lélektanilag" is előnyös, hisz annak érdekében küzdök, hogy a szóbelik minél tűrhetőbbek legyenek.
Viel Glück neked!
A mi sulinkban annyira f@$ a kommunikáció, hogy fogalmam sincs egyelőre, hogy mikor tudom megtekinteni...
(Pl. Holnapután szerenád, tegnap tudtam meg, hogy egyáltalán hányra menjek... A címet meg úgy kellett kinyomozni)
A matekról tudom, hogy 92℅ (középszintű).
Ezzel kb a legjobb matekot írtam az évfolyamon (a közepesek között)
A töri/magyar kombóról csak azt tudom, hogy nem lett borzalmas senkié sem...
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!