Help! A tanáraim (2 női) abból a tipikus női irigységből eredendően szekállnak az órákon, tehetetlen vagyok. Mit csináljak?
Komoly problémáról van szó sajnos, az ofőmnek is említettem már, amint az órára belépnek, végigmérik az alakom, s rendszerint ha testhezálló ruha van rajtam, kiszekállják a lelkem.
Engem végtelenül felháborít ez, hogy egy tanár, akinek tanítania kéne, ilyennel foglalkozik.
Sőt, mitöbb az előző osztályban is irigy volt rám a tanár, ott viszont, mert nagyon jól ment a német. Sajnos ez is tök komoly!!! Ő is ugyanígy szekállt!
TÉNYLEG NAGYON SZOMORÚ ÉS HIHETETLEN DE KOMOLY!!!
Ma udvariasan beszéltem az egyik tanárral hogy úgy érzem kivételez velem negatív értelemben. És normális válaszok helyett a folyosó közepén ordibálni kezdett velem, hogy én mit képzelek magamról, mit áll nekem feljebb.
Előre is nagyon szépen köszönöm!!!!
Na közbe az ofőm beszélt velük, normálisabbak lettek.
Csak mellé beszélni tudtak, semmi értelmes magyarázatot nem tudtak adni a viselkedésükre, anyukám beszámolója szerint.
Szal biztos igazam volt. Remélem nem kezdik el újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!