Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Help! A tanáraim (2 női)...

Help! A tanáraim (2 női) abból a tipikus női irigységből eredendően szekállnak az órákon, tehetetlen vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Komoly problémáról van szó sajnos, az ofőmnek is említettem már, amint az órára belépnek, végigmérik az alakom, s rendszerint ha testhezálló ruha van rajtam, kiszekállják a lelkem.

Engem végtelenül felháborít ez, hogy egy tanár, akinek tanítania kéne, ilyennel foglalkozik.

Sőt, mitöbb az előző osztályban is irigy volt rám a tanár, ott viszont, mert nagyon jól ment a német. Sajnos ez is tök komoly!!! Ő is ugyanígy szekállt!

TÉNYLEG NAGYON SZOMORÚ ÉS HIHETETLEN DE KOMOLY!!!

Ma udvariasan beszéltem az egyik tanárral hogy úgy érzem kivételez velem negatív értelemben. És normális válaszok helyett a folyosó közepén ordibálni kezdett velem, hogy én mit képzelek magamról, mit áll nekem feljebb.

Előre is nagyon szépen köszönöm!!!!

2018. máj. 23. 15:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Na közbe az ofőm beszélt velük, normálisabbak lettek.

Csak mellé beszélni tudtak, semmi értelmes magyarázatot nem tudtak adni a viselkedésükre, anyukám beszámolója szerint.

Szal biztos igazam volt. Remélem nem kezdik el újra.

2018. máj. 27. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!