Mik a tipikus büfészakok?
Figyelt kérdés
Azokra a szakokra lennék kíváncsi amik semmire nem jók, fölösleges elvégezni.2018. ápr. 20. 20:04
1/5 anonim válasza:
Googlezd le, milliószor feltették már ezt a kérdést, felesleges volt újra kiírni.
2/5 anonim válasza:
Turizmus, kommunikáció és média, szabad bölcsészet, informatikus könyvtáros, vadgazda mérnök, magyar, történelem, pszichológia stb.
3/5 anonim válasza:
Hát hallod ha ezt magad nem tudod eldönteni, akkor neked még a büfészak se való.
4/5 anonim válasza:
Általában az összes BTK szakra ezt mondják. Általánosságban azokra a szakokra, amik önmagukban nem adnak egy konkrét képet arról, hogy hol lehet elhelyezkedni.
Viszont szerintem ne érdekeljen annyira, hogy mások milyen szakról mit mondanak, mert szerintem az emberek hajlamosak a sajáta szakukat a legjobbnak vélni. BTK vs Külker, Mérnök vs Jog, ÁOK vs GYTK stb.
5/5 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy jellemzően azok, akik olyan szakon vannak, ahol majd' megszakadnak a tanulástól (mondjuk jog vagy orvosi), nem meglepő módon nem tartják sokra az olyan szakokat, ahol el lehet lébecolni ()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!