38 pont elég a Raul Wallenberg Szk-ba (Bp. ), illetve a monori JAG-ba? Esetleg tudtok olyan iskolákat javasolni, ahová ilyen központival esélyes bekerülni és nem a tipikus lecsúszott gyűjtő színvonalon vannak?
Sziaa! Szerintem a JAG-ba nem elég mivel ott többszörös túljelentkezés van...
Tudok pár suli mondani ami nem gyüjtő iskola, de gyenge. Széchenyi-->azt mondják róla, hogy nagyon gyenge
Budai-->az osztálytársaimnak szimpi volt a nyíltnapon
Leövey-->gyenge, ha jól tudom nem kell oda felvételi
Arany J.-->talán ez a legjobb a felsoroltak közül, de lehet, hogy ide nem vennének föl...
Remélem tudtam segíteni: 14/L^^
Nem keltesz rossz benyomást, igazad van. A Sanci egy s_gg! Ez vitathatatlan. Látnád mikor jön be órát tartani... -.-
Mintha már minimum a szentté avattatását kéne indítványoznunk, mert méltóztatik bejönni órát tartani. Olyan unott, világvége fejet te még nem láttál. Pedig még csak nem is vagyunk rossz osztály (annyira). AZ ilyen ne foglalkozzon gyerekekkel!
Na melyikbe mentél ?
Hova vettek föl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!