Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a gimi? Milyen az a...

Milyen a gimi? Milyen az a tipikus "gimis feeling"?

Figyelt kérdés
Most megyek 9.-be és nagyon izgulok, de egyben várom is:) Mivel másabb mint az általános iskola? Mit szerettek/szerettetek benne? Mit nem? Valami tanács esetlen?:) előre is köszönöm! 15/L
2013. aug. 6. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
semmi érdekes, inkább annyi hogy a csajozós, fiúzós szerelmes dolgok jobban előjönnek, már ha lesznek olyanok akik tetszenek.. itt már pezsegnek a hormonok:))) ennyi a jó benne, a többi az hót unalom és borzalom...
2013. aug. 6. 20:21
 2/10 anonim válasza:
75%
lehúznak fenyítenek kilógatnak az ablakon sok szerencsét :D
2013. aug. 6. 20:22
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Én most megyek 11.-be, és először persze, hogy más. Több szarkavarás, több lotyó, a tanárok is felnőttebbként kezelnek. Nekem 180fokoa fordulatot vett az életem, mióta ide járok, megtaláltam, hogy mit szeretnék csinálni. Amúgy egy keresztény gimnáziumba járok.
2013. aug. 6. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
jóóóóóóó
2013. aug. 6. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsivel jobban magadra vagy utalva, a tanárok már nem kezelnek annyira gyerekként. Többet kell tanulni, több mindent kell magadtól átnézni stb.

De amúgy attól fugg, hogy milyen iskolába mész. Az első év még furcsa lesz, de csak a helyváltás miatt, semmi extra, ne aggódj.

2013. aug. 6. 21:46
 6/10 anonim válasza:
megkérdezhetem melyik suliba mész?:D
2013. aug. 6. 23:22
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Én semmi extrát nem tudnék mondani. Az igaz, hogy több a szerelmes pár a folyosókon, többen elvonulnak el cigizni a WC-be, több a lógás, de nem tudnék annyira éles határt húzni az általános iskola és a gimi között.
2013. aug. 7. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:
mondjuk ez tényleg nagyon sulifüggő :D
2013. aug. 7. 14:52
 9/10 anonim válasza:
100%
Ez attól is függ hogy melyik suliba mész. Én is most megyek 9.-be. Én is izgulok egy kicsit,de szerintem az első az hogy ne legyél nagyon visszahúzódó. Merj beszélgetni. Ha látsz egy olyan embert aki szimpatikus menj oda hozzá és onnantól kezdve majd folynak az események.Szerintem legalábbis.
2013. aug. 19. 17:48
 10/10 anonim válasza:
84%

Nrhogy azt higyje bárki is , hogy az ember lánya 9.es lesz, es minden olyan lesz mint a Szent Johannában! Nemnem. Én is azt hittem, hogy juj elkerülök 8.ból, jön a gimis élet, az éjszakai kimaradozások, bulik, pasizások stb..

Ha általánosban azt hitted sok a gyökér körülötted, várd meg a gimit...

Persze, kinek mi számít gyökérnek.

De hogy választ adjak arra, hogy milyen a gimi:

Megfelelési-kényszeres.Többen cigiznek mint általánosban, legtöbben piálnak, bióznak, ezáltal te is ezt akarod csinálni, mert be akarsz illeszkedni, fiút akarsz szerezni meg mittomen.

Menőbb ruhákat akarsz, drágább telefonokat, hírnevet. Ezért képes vagy eldobni a barátaidat is, es kifordulni onmagadbol. Ne hagyd!

Nem errol szol az egesz. ez egy suli. ahova menni kell, mert kotelezo. idosebb lettel 1 evvel,mar ugy erzed felnott vagy.

az en gimim igy kezdodott:

felulok a csepeli hevre szept. 1-jen, soha nem jartam meg a suliba, 1oszt. tarsamat se lattam meg. biztosan fogok dumalni mindenkivel, estere afel suli be fog jelolni.

ahhaa. nem szoltam kb senkihez amig ok nem hozzam. annyira nem volt szimpi senki.

voltak fiuk persze, fel ev alatt tobb mint 8ev alatt az altalanosba ossszesen, decemberbe rugtam be eloszor, aztan szilveszterkor, ekkor jottem ossze a baratommal aki osztalytarsam. Osszesege jo emlekeim vannak, de elveszitettem az osszes regi baratom,ujak nincsneke de abbol a sulibol nem is.kellenek.

a tipikus gimis feeling az az amikor bemesz az iksolaba, es mindebki ugyanugy nez ki , kulonbozo klikkek vannak, te pedig nem udod hova tartozol. Sok sikert mindenkinek aki most szeptemberbe lesz 9.es !

2017. aug. 8. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!