Tényleg nem érdemes manapság egyetemre/főiskolára menni?
Figyelt kérdés
Az értelmesebb emberek közé sorolom magam, bár a gimiben nem szakadok meg túlságosan, mert nem látom értelmét. A lényeg hogy szerintetek van még értelme manapság egy diplomának? A nagyrészük nem jó semmire, közben meg egy jó szakmunkásképzővel sokkal többre megy az ember, mert kavés a kétkezi munkás, pl vízvezetékszerelő, villanyszerelő, ilyenek.
Ha valakinek esetleg van tapasztalata is, kérem ossza meg velem :)
17/f
2010. jún. 14. 09:23
11/13 anonim válasza:
szia! én bmf-es, vagyis már óe-s vagyok, könnyűiparis. tényleg elég zsákbamacskának tűnik a neve alapján, a vezetőség gondolkodik is rajta, hogy megváltoztatják a nevét, nem ez a lényeg:D én nyomdmérnök leszek, ez az egyik szakirány, ami még életképes, a másik a csomagoló és papírgyártó, amivel el lehet helyezkedni. nem nehéz a suli, csak a matekkal szivatnak mindenkit. nyomdamérnököket máshol nem is oktatnak mo-n. ilyen szempontból ez a szakma szerintem elég jó, mert azért valljuk be, nyomdaipar mindig lesz nálunk is.
12/13 anonim válasza:
jah, és ez tényleg kézzelfogható szakma, és évente max 40en végeznek itt, szóval nem telített a piac, mint mondjuk a közgazdászoknák, marketingeseknél...
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, tók jó hogy idetaláltál, mert erről a szakról kb. sehol nem hallani...:D
Maga az irány nem tűnik rossznak, és a ponthatár sem húzós, tényleg csak az elhelyezkedés a kérdéses, de arról még te sem nagyon tudhatsz..:)
Maga a suli jó egyébként?:)
2010. jún. 15. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!